Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Borderlands láká hollywoodskou hvězdu


ikona
Spooner
borderlandscate blanchetteli roth
Hollywoodští producenti se hodlají pustit do další slavné hry. A nejspíš u ní nehodlají troškařit. 

Videoherním adaptacím se stále na plátnech příliš nedaří. I když se čas od času objeví kasovní překvapení typu Ježek Sonic, většinou producenti nad podobnými pokusy hodně dlouho pláčou. I přesto se slavných her v hrané podobě jen tak nezbavíme. Čeká nás druhý Tomb Raider, Uncharted se asi taky brzy začne konečně točit a post-apokalyptická pecka The Last of Us se dočká seriálu na HBO. Své štěstí pak zkusí také studio Lionsgate, jež chystá adaptaci úspěšné herní série Borderlands. Oblíbená střílečka připomíná svou stylizací o něco barevnější a bizarnější verzi Šíleného Maxe, scénář sepsal tvůrce Černobylu Craig Mazin a za kameru se posadí Eli Roth. Což není zrovna jméno, které by mě naplňovalo optimismem. Producenti už však pomalu začínají shánět obsazení. A první jméno potvrzuje, že to Lionsgate myslí s touto novinkou docela vážně.

Okolo herního Borderlands se totiž začíná motat oscarová Cate Blanchett. Což je jméno, které bych u šílené akčňárny pojednávající o bandě žoldáků, jež dělá krvavý bordel na cizí planetě, rozhodně nečekal. Na druhou stranu, herečka už např. třetím Thorem či Popelkou prokázala, že si od vážnějších rolí chodí ráda odpočinout do poněkud lehčí zábavy. S Eli Rothem se navíc už sešla u průměrné rodinné fantasy Čarodějovy hodiny, kde si evidentně sedli. V Bordelands by si pak měla zahrát Lilith, jednu z hlavních postav herní značky, jež jako jedna z mála žen v galaxii disponuje superschopnostmi. Hráči už vědí, ti ostatní se asi budou muset nechat překvapit. Jednání o účasti slavné herečky pak údajně momentálně probíhají. I když zní její obsazení velice lákavě, já se stejně bojím toho, že režisér Eli Roth na podobný projekt opravdu nemá. Ale rád se nechám překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace