Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje ve spin-offu Johna Wicka?


ikona
Spooner
Anjelica HustonBallerinaChloë Grace Moretzjohn wickkeanu reeveslen wiseman
Akční série ze světa Johna Wicka se v kinech jen tak nezbavíme. Kdo si možná zahraje v ženském spin-offu od režiséra Lena Wisemana? 

Asi nikdo z tvůrců Johna Wicka před lety neočekával, že se z jedné brutální pomsty za zabití psa stane tak úspěšná akční série a jedna z nejikoničtějších rolí Keanu Reevese. Ale naštěstí se tak stalo, režisér Chad Stahelski v dalších dílech předvedl ještě vypiplanější podívanou a je jisté, že slavný zabiják na plátně neřekl poslední slovo. Kromě chystané čtyřky a dlouho plánovaného seriálu The Continental, jenž bude pojednávat o známém hotelu pro zabijáky, se pak mimo jiné chystá ženský spin-off Ballerina v režii Lena Wisemana, jemuž i přes řadu průměrných věcí díky čtvrté Smrtonosné pasti vlastně pořád věřím.

Film ze světa Johna Wicka bude pojednávat o mladé nájemné vražedkyni ve výslužbě, která se po zabití  své rodiny vydá na krvavou cestu za pomstou. Titulní postavu už jsme pak v podání Unity Phelan mohli vidět ve třetím Wickovi, kde ji trénovala Anjelica Huston. Zde ovšem kvůli marketingovému potenciálu dostane samozřejmě známější tvář. Hlavní hrdinku by si totiž podle nových spekulací mohla zahrát Chloë Grace Moretz. Žádná oficiální dohoda zatím není na stole, studio prý ale o mladou herečku velmi stojí. A vzhledem k tomu, že její kariéra padá v posledních letech hodně dolů, by jí podobný akční doping mohl zatraceně pomoct. A rozhodně by bylo po Hit-Girl znovu fajn vidět ji v brutálním módu. I když tentokrát na ni asi budou diváci klást po akční stránce větší nároky než v době, kdy byla neznámou dětskou hvězdičkou. Kvůli propojení s Wickovým světem se pak údajně počítá i právě s Anjelicou Huston. Co myslíte, zvládla by Chloë v této sérii prorazit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace