Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #557 o Star Wars a monstrech


ikona
Mr. Hlad
extractionharry potternetflixstar warsvíkendový výplach
Můžete si doma vyrobit světelný meč? Které monstrum z Harryho Pottera bylo nejlepší? A jakým filmovým párům to šlapalo nejlíp?  

Nepodstatný výplach

Terapie týdne
Všichni tak nějak víme, že vztah Roberta Pattinsona a Kristen Stewart ve Stmívání nebyl moc realistický. Jak je na tom ale v tomhle směru třeba La La Land nebo Když Harry potkal Sally? To zjistíte tady

Monstra týdne
Harry Potter skončil už před pár lety, tahle fantasy série má ale dost fanoušků na to, aby se na ni jen tak nezapomnělo. Filmaři tehdy odvedli velmi slušnou práci. A tvůrci všech těch potvor, které létaly a běhaly po plátně, vlastně taky. 

Projev týdne
Když člověk dodělá školu, má před sebou ještě celý život. A tak není od věci, aby mu někdo řekl, co se od něj čeká a jak si ten život nepodělat. A když to říká Tom Hanks, tak ho sakra budete poslouchat, ať už máte svou budoucnost naplánovanou jakkoliv.  

Scéna týdne
Akčňák Vyproštění je sice béčko, ale hodně poctivé. A především po akční stránce víc než nadprůměrné a minimálně na jednu dlouho akční scénu natočenou (zdánlivě) bez střihu se bude vzpomínat ještě dlouho. Jak vznikala, to zjistíte tady

Bitka týdne
Hororová satira Lov se do našich kin nakonec podívá, ale je otázka, jestli stálo za to na ni čekat. Osobně si myslím, že jediná zajímavá věc na tom filmu je závěrečná bitka. Pokud jste film neviděli a chystáte se na něj, asi si následující video nepouštějte. Ale jestli chcete vidět, jak parádní finálová bitka vznikala, pusťte si to. 

Sbírka týdne
Steve Sansweet je pravděpodobně největší fanoušek Star Wars na světě. A nebo alespoň největší sběratel, protože to, co má doma, by nejspíš nedali dohromady ani všichni fandové Hvězdných válek na MovieZone. Posuďte sami. 

Song týdne
V seriálu Jak jsem poznal vaši matku si všichni permanentně dělali legraci z toho, že postava Robin je z Kanady. A taky z toho, že tam měla hodně divnou hudební kariéru. Cobbie Smulders se v karanténě evidentně nudí, a tak se rozhodla trošku tuhle postavu a její nejslavnější song oživit

Světelný meč týdne
Koupit si světelný meč, dát si ho na stěnu nebo s ním mlátit po hlavě kámoše, dnes není problém. Ale všichni tak nějak víme, že plast je sice bezpečný, ale Jedie by asi neuspokojil. Ale je tu jedno řešení, jak mít světelný meč tak nějak… světelnější. 

Otázky týdne
V karanténě je pochopitelně i Judi Dench. Bývalá šéfová Jamese Bonda, držitelka Oscara za Zamilovaného Shakespeara a britská herecká ikona. A nudí se. Stejně jako její slavní kámoši, kteří s ní udělali rozhovor pro Vogue. Na co se jí ptali Daniel Craig, Kate Moss nebo Ian McKellen? 

Duel týdne
Minule jsme si dali souboj mezi Gandalfem a Brumbálem. A naprosto s přehledem to vyhrál čaroděj ze Středozemě. 

Dnes by nás zajímalo, jestli ještě pořád kupujete DVD nebo Blučka a případně jaké bylo to poslední, které jste si pořídili. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace