Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Únosci


ikona
Mr. Hlad
-xmenbenicio del torobryan singerchristopher mcquarriemoviezone live speciálmz liveobvyklí podezřelíryan phillipethe way of the guntom cruiseúnosci
I oscaroví scenáristé to mají v Hollywoodu těžké. Alespoň ze začátku.  

Máme tu další Moviezone Live Speciál, které se nám povedlo natočit ve studiu. Samozřejmě s rouškami, ale pro nás to byla docela příjemná změna, tak doufáme, že i pro vás. Tentokrát jsme se rozhodli zaměřit se na film, který pravděpodobně nenajdete mezi největšími hollywoodskými klasikami a nebude a dost pravděpodobně nemá tak velkou fanouškovskou základnu jako třeba Komando, ale zaprvé ho máme rádi a zadruhé je to pecka, pod niž se podepsal člověk, jehož novinky dnes vyhlížíme s velkým očekáváním. A zatím nás ani jednou nezklamal. 

Drsný thriller ze staré školy Únosci byl režijní debut Christophera McQuarrieho, který posledních pár let hlídá záda Tomu Cruisovi, natočil pátou a šestou Mission: Impossible a další dva díly chystá, napsal pro něj Na hraně zítřka a podílel se i na Top Gunu. A má doma Oscara za scénář k detektivce Obvyklí podezřelí. Ale ani ten mu v Hollywoodu neotevřel moc dveří, protože Únosce si musel doslova vydupat. A naučil se u nich, že nedělat kompromisy a držet se vlastní vize se může vyplatit a často je to to, co odlišuje průměrné filmaře od těch skvělých. 

Pokud jste Únosce neviděli, pokusíme se vás přesvědčit, abyste se na ně co nejdřív podívali. A pokud ano, zjistíte, jak sakra těžké může být pro čerstvého majitele Oscara natočit si jeden malý film. A jak moc si to dovede užít, když to vyjde. Naše videa najdete klasicky na Youtube, poslouchat nás můžete na iTunesPodbeanu a Spotify a pokud vás baví to, co děláme, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu. Neflákáme se a další speciál už je natočený a do světa půjde za čtrnáct dní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace