Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Producent Spider-Mana se vrhne na fantasy


ikona
Mr. Hlad
dungeons and dragonsiron manmarvelspider-man
Dungeons and Dragons ulovilo marvelovského producenta 

Fantasy hra na hrdiny Dungeons & Dragons už zvládla pobavit několik generací a fandové se dočkali spousty knížek, počítačových her a dokonce i filmů. A v tom posledním případě je nutné dodat, že bohužel. Dungeons & Dragons alias Dračí doupě byl strašlivý odpad a nejspíš i proto se na novou filmovou verzi čeká už dvacet let. V Hollywoodu se na ni však evidentně chystají. Do světa monster, draků a magie se měl před nedávnem vydat pod režijním dohledem Roba Lettermana Ansel Elgort, nakonec to bohužel nevyšlo. V minulosti projevili zájem o role i fandové RPG Vin Diesel nebo Joe Manganielo, ale zatím měli utrum. Teď se ovšem situace možná mění. 

Dungeons & Dragons by mělo do kin dorazit v květnu 2022 a režie se mají ujmout John Francis Delay s Jonathanem Goldsteinem, kteří natočili fajn Noční hru a napsali Spider-Man: Návrat domů. A právě od Spideyho si přivedou pomocníka. Na celý projekt by měl totiž jako producent dohlížet Jeremy Latcham, jenž má krom Homecoming na kontě i první dva Iron Many, jedničku Avengers nebo první Strážce Galaxie. Rozhodně tedy ví, jak vyrobit velký drahý film, na který se budou hnát davy a vzhledem k tomu, že Dungeons & Dragons nejspíš nebude chtít skončit u jednoho jediného filmu, někdo se zkušenostmi od Marvelu, kde za pár let zvládli vybudovat opravdu úctyhodný filmový vesmír, se téhle fantasy může hodně hodit. Tak snad ty filmy budou stát za to. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace