Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování akčního Vyproštění má oficiálně zelenou. Kdo všechno se vrátí?


ikona
do_Od
Chris HemsworthExtractionJoe RussoNetflixVyproštění
Akční hit s představitelem Thora dostane dvojku. 

Není to ani týden, co kolega Spooner psal, že se o dvojce akčního thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli silně uvažuje. Nakonec vlastně nebylo o čem. Netflixu se stačilo podívat na koronavirem poháněná čísla sledovanosti a dvojka tak dostala oficiálně zelenou jen pár dní po naší spokojené recenzi.

Smlouvu podepsal producent a autor scénáře Joe Russo, jenž s Netflixem uzavřel partnerství skrze jeho a jeho bratrovu produkční společnost AGBO. Všichni pak počítají s tím, že na režisérskou stoličku opět usedne kaskadér Sam Hargrave, jenž měl ve filmu mimochodem i menší roli odstřelovače. A vrátit by se měl logicky i představitel ústředního Tylera Rakea, Chris Hemsworth.

Ten sice zatím smlouvu nemá, před pár dny však vyjádřil svoji radost z filmu i chuť se co nejdřív k postavě vrátit, jelikož si natáčení moc užil. Pro Hemswortha je to vůbec dobrá zpráva, konečně totiž zaznamenal úspěch mimo vesmír MCU, tedy věc, která se mu dlouhé roky nedařila. V tomhle filmu se ale našel, takže vlastně máme radost i za něj. O ději se pochopitelně nic neví, poslední záběr byl ale tak nějak všeříkající. Vyproštění mimochodem předstihlo ve sledovanosti nejen předchozí akční film od Netflixu Spravedlnost podle Spensera, ale i snímky 6 Underground, Bird Box, nebo Murder Mystery.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace