Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith znovu mezi monstry. Fantasy Bright 2 má nového slavného režiséra


ikona
Mr. Hlad
brightdavid ayerjoel edgertonlouis leterriernetflixwill smith
První velký filmový projekt od Netflixu se nakonec dočká sequelu.  

Akční fantasy Bright byla prvním opravdu velkým filmem, který vznikl čistě pro Netflix. Will Smith si v něm zahrál policajta, jenž dostane za parťáka orka. Děj se totiž odehrává v alternativním světě, kde vedle lidí žijí i víly, čarodějové, kentauři a další fantasy verbež. A dva poldové, kteří jeden druhému moc nevěří, se dostanou do konfliktu s vraždícími elfy, jejichž cílem je zmocnit se kouzelné hůlky. A ta by mohla nadělat hodně velkou škodu. 

Za kamerou tehdy stál David Ayer, který chtěl natočit fantasy variaci na vlastní Patrolu a jestli se mu to povedlo nebo ne, to musí posoudit každý za sebe. Netflixu to sice chvilku trvalo, ale nakonec dvojku oficiálně odklepl a před kamery se tak vrátí jak Will Smith, tak jeho orčí parťák v podání Joela Edgertona. Ayer však ne. 

Ten má plné ruce práce s novou verzí Tuctu špinavců, takže ho nahradí Luis Leterrier. Francouzský režisér má na kontě prvního Kurýra, Souboj titánů, skvělé Utržený ze řetězu nebo netflixovský seriál Temný krystal. Akci si tedy párkrát vyzkoušel, triky taky, tak budeme doufat, že bude dobrý i scénář. Jeho první verzi napsal ještě Ayer, ale aktuální podobu mu dal neznámý TS Nowlin. Kdy se začne točit a kdy se počítá s premiérou, zatím nevíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace