Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise chystá svůj nejšílenější film. Chce točit ve vesmíru!


ikona
Spooner
elon muskmission: impossibletom cruise
Hollywoodská hvězda chce své kaskadérské nápady posunout na zcela novou úroveň. Co Tom Cruise předvede po letu ve stíhačce či lezení po mrakodrapu? 

Už všichni víme, že Tom Cruise je nejen hollywoodská hvězda a velký srdcař, ale i tak trochu magor, který jde do kaskadérských kousků totálně naplno a asi mu i dost chybí pud sebezáchovy. V sérii Mission: Impossible sám šplhal po mrakodrapu v Dubaji, byl zavěšený na vzlétajícím letadle a při přeskakování mezi baráky si dokonce zlomil kotník. A díky druhému Top Gunu se proletěl ve stíhačce. Jenže ani tady rozhodně není Cruiseův strop a on hodlá jít v extrémním natáčení a plnění svých snů ještě dál.

Postrach všech pojišťováků totiž chystá celovečerák, který se bude odehrávat a zejména natáčet ve vesmíru. Ano, čtete dobře. Projekt je ještě ve velmi rané fázi, Cruise ovšem myslí tento svůj nápad nejspíš vážně, protože na něm spolupracuje jak s NASA, tak se společností SpaceX Elona Muska. Jednalo by se pak samozřejmě o první celovečerní film, jenž by byl ve vesmíru natočen. Že je to trochu šílenost? Samozřejmě. Jestli se ovšem může někomu podařit něco podobného dotlačit k natáčení, tak je to právě Tom Cruise. Zatím není jisté, o čem by měl samotný projekt pojednávat. Je jenom jisté, že se nebude jednat o žádný z chystaných dílů Mission: Impossible a u novinky zatím nefiguruje ani žádné studio. Uvidíme, zda se nevídaného projektu někdo ujme, nebo už bude tento hercův nápad pro producenty za hranou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace