Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Sly dalšího Demolition Mana?


ikona
Mr. Hlad
demolition manramborockysandra bullocksylvester stallonewesley snipes
Dočkáme se pokračování Slyovy klasiky?  

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone jsou už sedmdesátníci a oba na stará kolena zjistili, že jen výjimečně jsou fandové zvědaví na jejich úplně nové projekty. Prostě se jim spíš vyplatí sázet na pokračování svých klasik, i když poslední Terminátor a Rambo v kinech docela propadly. Sly však pořád plánuje ještě alespoň jeden návrat Rockyho, ať už to bude v dalším Creedovi, nebo v prequelu, o kterém mluvil, a teď to vypadá, že by se mohl objevit i druhý Demolition Man

Akční sci-fi klasika z devadesátých let proti sobě tehdy postavila superpoldu Slye a superzločince Wesleyho Snipese, kteří si šli po krku ve světě budoucnosti, kde se nesmělo nadávat, násilí neexistovalo a všechno bylo dokonale sluníčkové. A taky tam dělal prezidenta Schwarzenegger. Demolition Man je dnes klasika i právě díky tomu, jak zábavný a absurdní svět se filmařům povedlo vytvořit a když se teď Stallona ptali fandové, jestli někdy bude dvojka, překvapivě z něj vypadlo, že se na ní pomalu pracuje. Ale ještě se netěšte. 

To, že někdo někde možná píše scénář vůbec nic neznamená, podobně totiž Stallone mluvil nedávno i o dvojce Tanga a Cashe, takže jestli se sequel Demolition Mana opravdu připravuje, jsou přípravy teprve na začátku. Ale uvidíme, co se bude dít, Stallone se letos na vánoce objeví v kinech jako superhrdina v důchodu ve filmu Samaritan a pokud se ukáže, že noví hrdinové jeho fandy fakt nezajímají, třeba zkusí návrat Johna „Demolition Mana“ Spartana urychlit. Dali byste si dvojku? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace