Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to oficiální! Taika Waititi natočí vlastní Star Wars


ikona
do_Od
DisneyKrysty Wilson-Cairns, režisérLucasfilmStar WarsTaika WaititiThor: Love and Thunder
Režisér třetího Thora, Králíčka Jojo a taky poslední epizody seriálu The Mandalorian dostane příležitost natočit vlastní film ze světa Star Wars. 

Když se před pár měsíci objevily poprvé spekulace, že by mohl Taika Waititi natočit vlastní Star Wars film, byly rychle smeteny ze stolu. Jednak proto, že v tu dobu se v rámci Star Wars spekulovalo o všem možném i nemožném, a zároveň z toho důvodu, že byl Taika připoután nejen k režii hrané Akiry, ale i čtvrtého Thora, což ve zkratce znamenalo, že na Star Wars by stejnak neměl čas. Místo toho jsme od něj dostali finálovou epizodu Mandaloriana, a to fandům v tu chvíli stačilo.

Jenže zástupci Myšáka a Lucasfilmu dobře ví, že železo se musí kout, dokud je žhavé. Nakonec tak Waititiho zdá se přece jen ukecali, dnes v Den Star Wars totiž oficiálně oznámili, že si režisér Thor: Ragnarok nebo Králíčka Jojo natočí vlastní Star Wars film. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, která má za sebou válečnou pecku 1917 nebo nový psychologický thriller Edgara Wrighta Last Night in Soho. Ano, tohle je ta chvíle, kdy byste se mohli začít opatrně těšit.

O ději ani zasazení se samozřejmě v tuto chvíli nic neví. Akira se odložila na neurčito, Waititi má před sebou ale pořád Thor: Love and Thunder, od jeho Star Wars nás tak v tuto chvíli dělí ještě několik let. Stejně tak nepadlo, jestli tohle bude onen projekt Kevina Feigeho, který má rovněž produkovat vlastní Star Wars - dávalo by to ale celkem smysl. Tak držme palce a snad to nedopadne jako v případě Lorda a Millera. Další propadák ve stylu Sola už by totiž tuhle značku opravdu mohl potopit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace