Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti #1: Nový videoformát o všem, co se promítá online


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthdisney+filmy v sítihbo gokoronatipynetflix
To nejzásadnější ze světa streamovacích služeb 

V posledních Korona tipech jsme slibovali, že se pokusíme tenhle videoformát zaměřený na to zajímavé, co se děje ve světě streamovacích služeb, trošku rozvinout. A je to tady. Korona tipy tedy končí, místo nich tu jsou Filmy v síti, trošku macatější video, které bude vycházet jednou za měsíc, ale nebojte se, o tipy na filmy a seriály, na které můžete koukat doma, rozhodně nepřijdete. Jen nám přišlo málo zabývat se pouze jimi, když se toho ve světě Netflixu, HBO Go, Disney+ a Amazon Prime Video děje tolik. 

Krom tipů na filmy a seriály, které jsou k dispozici na streamovacích službách, dostanete ve Filmech v síti i pár novinek z téhle oblasti a řekneme vám, co se chystá, nechystá, ruší, plánuje, natáčí nebo o čem se teoretizuje. Je toho totiž čím dál víc. A krom toho si probereme i nejsledovanější filmy a seriály na jednotlivých platformách, ať máte jistotu, že vám nic zajímavého, velkého a zásadního neuteklo. 

Filmy v síti hodláme samozřejmě natáčet i poté, co tohle karanténní šílenství skončí a nebojíme se tuhle novou rubriku za pochodu trošku upravovat, takže se nestyďte napsat nám, jestli se vám nový formát líbí a případně jestli vám v něm něco zásadního chybí. Zatím nás můžete sledovat na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean a iTunes. A budeme samozřejmě rádi, když nám přispějete na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace