Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #556 o Chewiem a Vyproštění


ikona
Mr. Hlad
beauty and the beastbenderchewiechris hemsworthextractionfuturamamargot robbienetflixscarlett johanssonsonicstar warsvíkendový výplachvyproštění
Jak se točila akce v nové pecce Chrise Hemswortha? Co jste nevěděli o Chewiem? A proč si hollywoodské herečky dávají po držce?  

Prvotřídní výplach

Začátky týdne
Každé začátky jsou těžké. Ale když má člověk talent, kliku a odhodlání, dotáhne to až na Oscary. Jestli vás zajímá, jak začínali za kamerou Clint Eastwood, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Bryan Singer nebo Spike Lee, klikněte si sem

Origin týdne
Chewie je jedna z nejslavnějších postav z celé ságy Star Wars, ale o jeho minulosti toho vlastně moc nevíme. I Solo: Star Wars Story se zabývalo spíš tím, jak se dal dohromady s Hanem než tím, co je zač, takže tohle video vám při pátrání po jeho minulosti určitě pomůže. 

Konec týdne
Ježek Sonic byla docela fajn rodinná podívaná. Což ji řadí do TOP 10 letošních filmů, protože těch nadprůměrných jsme letos v kině zatím moc vidět nestihli. Ale kdyby se tvůrci rozhodli pojmout závěr ve stylu tohohle videa a přidali pár kopií Jima Carreyho, možná by se v žebříčku TOP 10 objevil Sonic i na konci roku. 

Disneyovka týdne
Kráska a zvíře
je jedna z nejpopulárnějších disneyovek, čemuž samozřejmě pomohla i pár let stará a hodně úspěšná hraná verze s Emmou Watson. Jenže se taky může stát, že pokud na ni budete pořád koukat, tak vám z toho hrábne. A zkusíte si natočit vlastní verzi. Úplně sami

Akční scéna týdne
Netflixova Vyproštění má parádní akci a Chris Hemsworth se spolu s režisérem Samem Hargravem rozhodli trošku jednu ze scén rozebrat. Ne tu nejlepší, která vypadá, že je natočená na jeden záběr, ale tu, v níž se hrdina poprvé urve ze řetězu. Ale ta je taky sakra dobrá. 

Tanečnice týdne
Ve výplachu už dostala prostor spousta expertů na výbušniny, honičky, vesmír nebo třeba bojové sporty. A teď konečně došlo na pole dance. Rachel Tolzman, která se téhle aktivitě věnuje už devět let a učí v Londýně, hodnotí deset filmových scén, kde se tančí u tyče. 

Dabér týdne
John DiMaggio dabuje robota Bendera ve Futuramě, ale zdaleka nejen jeho. Patří k nejvytíženějším a nejlepším dabérům v Hollywoodu a teď to dokazuje ve videu, kde dostal za úkol vymyslet bez přípravy hlasy k několika postavičkám, které nikdy před tím neviděl

Easet eggy týdne
U Pixaru doslova milují, když můžou do svých filmů procpat odkazy na jiné filmy a fandy baví je hledat. Ale ne všechny, takže pokud se vám nechce koukat podvanácté na všechny jejich filmy, abyste našli všechno, pusťte si tohle video. Tam to máte po kupě. 

Řež týdne
Kaskadérka Zoe Bell se v karanténě nudí stejně jako všichni, a tak se rozhodla zapojit do Boss Bitch Challange. O co jde? O to dát někomu pořádně po tlamě s pomocí videohovoru… ale podívejte se na to sami. Po držce dostanou mimo jiné i Margot Robbie, Scarlett Johansson nebo Halle Berry. A užívají si to. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, kdo by si měl zazhrát Kata v nové verzi Green Horneta. Donnie Yen, Joe Taslim, Iko Uwais i Andrew Koji jsou dobré volby, ale Kwok-Kwan Chan, který hraje Bruce Lee v Ip Manovi, dává možná největší smysl. 

Tenhle týden se objevila novinka o tom, že by se mohl vrátit kouzelnický thriller Podfukáři, takže si dáme souboj nejslavnějších filmových kouzelníků. Je vaším favoritem filmový Gandalf, nebo Brumbál? Jméno pište do předmětu a do textu prosíme o důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace