Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Vyproštění pokračování?


ikona
Spooner
chris hemsworthextractionnetflixSam Hargravevyproštění
O akčním nářezu Extraction od Neflixu se hodně mluví. Má režisér Sam Hargrave už plány pro sequel? 

Je to týden, co na Netflix dorazil nabušený výplach Vyproštění s Chrisem Hemsworthem a potěšil tím téměř každého fandu žánru. Ano, když se divák zaměřil na příběh a dialogy, tak to občas zabolelo. Po akční stránce jsme ovšem dostali solidní hody s parádním kamerou a správně urputnou hvězdou Thora. Sam Hargrave se navíc ve svém režijním debutu představil jako další z šikovných kaskadérů, s nímž bychom za kamerou rozhodně měli počítat. O snímku se dost mluví a v žebříčcích nejsledovanějších titulů na Netflixu se ocitá na předních příčkách. Ano, při současném filmovém suchu to není zase tak složité. I tak se však zdá, že mohou tvůrci slavit úspěch. A už se proto pomalu začíná mluvit o případném pokračování.

O možnosti sequelu se v nedávném rozhovoru pro Digital Spy rozpovídal sám Hargrave a přiznal, že je tato možnost rozhodně na stole. Se svým týmem pak už i mají v hlavě několik konkrétních nápadů, kudy by se mohl případný další díl ubírat. V záloze pak mají jak navazující sequel, tak příběhové linky z minulosti. Žádné oficiální debaty s Netflixem samozřejmě ještě neprobíhají a aktuálně se čeká na první čísla sledovanosti a fakt, zda by měl internetový gigant o nášup vůbec zájem. Což by ale vzhledem k solidnímu buzzu a skutečnosti, že Netflix nyní dokáže udělat hit skoro ze všeho, neměl být žádný problém. Hargrave a spol. by ovšem rozhodně byli pro a chtěli by svou látku více rozšířit. Snad však tentokrát na samotným příběhem stráví Hargrave či Joe Russo přeci jen víc času a scénář nebude mít jen pět stránek. Co vy, dali byste si nášup?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace