Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers se vrátí


ikona
Mr. Hlad
ant-manhasbroparamounttoy storytransformers
Autoboti a Decepticoni bojují na domácí frontě 

Série Transformers s námi ještě nejspíš chvilku bude, ale u Paramountu teď vymýšlejí, v jaké podobě. Klasické filmy od Michaela Baye snad už řekly poslední slovo a další megabordel fakt vidět nechceme, jenže prequel Bumblebee v kinech komerčně neoslnil, i když jinak šlo o celkem fajn oldschoolové dobrodružství. Co dál, to ukáže až budoucnost. Nějakého hraného filmu se určitě dřív nebo později dočkáme, ale teď přišel na řadu animák. A nemusel by být zlý. 

O animovaných Transformers se začalo mluvit už před pěti lety, kdy s nápadem na ně přišel scenárista Akiva Goldsman. Teď Paramount ukecal k režii Joshe Cooleyho, jenž dostal Oscara za čtvrté Toy Story, takže je jasné, že tenhle projekt bere studio vážně. Ví se, že půjde o prequel, který by se odehrával na planetě Cybertron a víc se zaměřilo na to, jak se Megatron a Optimus Prime stali nepřáteli. Na scénáři momentálně pracují Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří mají prsty v obou Ant-Manech, tak uvidíme, co z nich vypadne. Kdy film dorazí do kin, to ale asi netuší zatím vůbec nikdo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace