Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spása filmových fandů na dosah? Do kin se budeme moci vrátit už 11. května!


ikona
imf
eafkinokino aerokoronavirusredakce
Kdo půjde ulevit absťáku hned první den? 

Souboj s Koroňákama prý v Česku (zatím) vyhráváme tak spanile, že si vláda může dovolit zrychlit rozvolňující opatření a otevřít brány divadel, cirkusů a zejména kin. Bude se tak dít za přísných hygienických podmínek, které ještě nebyly zveřejněny, ale už teď je skoro jisté, že popcorn a kolu před sálem nenafasujete a na záchod se nebude chodit kvůli močení, ale spíš kvůli mydlení rukou. Tak či onak je limit stovky osob na sál už dostatečně zajímavý nejen pro menší kina, ale i pro multiplexy, takže lze očekávat otevření většiny kinosálů v okresních městech.

 

Co se bude promítat? To nikdo neví. Distribuční kalendář je mírně řečeno v troskách a je otázka, jestli např. na poslední chvíli zrušené 3Bobule půjdou do kin za těchto omezujících podmínek (z rozhovoru se zástupci distributora jsem vydedukoval, že spíš ne).

 

Lze tedy očekávat, že se v přítmí kinosálu setkáte spíš s již uvedenými filmy - Dieselovým Bloodshotem, českým dokumentárním megahitem V síti nebo disneyovkou Frčíme a posléze novinkou Ondřeje Trojana Bourák. Ale to vážně věštíme z křišťálové koule. Distributoři a kinaři teď mají zhruba deset dní náskok, aby vymysleli, čím nakrmit promítačky.

Náš úkol je jasný, protože my krmíme promítačky v kině Aero. A už teď tušíme, co vám pustíme spíš dřív než později. Tak na viděnou v kině, plantážníci.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace