Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režiséři Johna Wicka pomůžou se čtyřkou Matrixu


ikona
do_Od
Chad StahelskiDavid LeitchKeanu ReevesLana WachoskiMatrix 4Neo
Akční dvojka Chad Stahelski a David Leitch pomůžou Laně Wachovski se čtvrtým Matrixem. 

Před tím, než mu oživili kariéru Johnem Wickem, potkali se pánové Chad Stahelski a David Leitch se slavným Keanu Reevesem už v devadesátých letech na place prvního Matrixu. Pár na celé trilogii šéfoval kaskadérům, takže většinu těch cool věcí, které tehdy Neo dělal, mají na svědomí oni. A přestože z nich jsou teď velcí režiséři, po kterých je v Hollywoodu velká sháňka, kývli na návrat domů.

Přesně tak. Tvůrčí dvojka oficiálně potvrdila, že se vrátí na plac čtvrtého Matrixu, aby režisérce Laně Wachovski pomohla s přípravou akce. Většina věcí je prý na úrovní konceptů spíš než reálného předvádění, to mají na svědomí noví lidé. Oba režiséři pak dostali po jedné sekvenci, kterou by měli pomoct připravit, zatímco o zbytek akce se postará samotná Wachovski. Ta si mimochodem napsala ke čtyřce i vlastní scénář.

Mezi herci bychom se měli dočkat jak starých známých, tak i pár posil, včetně Yahyi Abdul-Mateena II, o kterém se spekuluje, že si zahraje mladého Morphea. Film je roztočený, Stahelski zrovna dělal na akční scéně v San Franciscu, když pandemie udeřila. Pakliže se kamery v blízké době opět roztočí, mohl by čtvrtý Matrix dorazit už příští léto. Spíš ale počítejte s odsunem na podzim/Vánoce.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace