Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kouzelničtí Podfukáři se vrátí


ikona
Spooner
jesse eisenbergmark ruffalonow you see mepodfukářiwoody harrelson
Oblíbená parta iluzionistů v čele s Jessem Eisenbergem či Woody Harrelsonem se opět objeví v kinech. Kdo se jich ujme? 

Kouzelničtí Podfukáři byli jednou z těch úspěšných sérií středního proudu, jež za solidní rozpočet stihla vytvořit celkem hodně muziky. A hlavně v případě obou dílů i solidně vydělat a zapsat se u diváků jako poctivá nenáročná jednohubka. První díl Now You See Me v čele s Jessem Eisenbergem, Markem Ruffalem či Woody Harrelsonem sice zaznamenal poněkud větší ohlasy než dvojka, v níž se objevil např. i Daniel Radcliffe, ale po stránce tržeb dopadly oba snímky víceméně stejně. A i když bylo okolo třetího dílu po malinko horším sequelu ticho, nakonec se ho přeci jen dočkáme.

Studio Lionsgate dalo dalšímu dobrodružství týmu slavných iluzionistů a zlodějíčků zelenou, jen se tentokrát dočká jiného scenáristického vedení. Příběh totiž sepíše Eric Warren Singer, jenž má za sebou hvězdný Špinavý trik a také blížící se druhý Top Gun. O ději se samozřejmě prozatím nic neví a ani není jasné, zda se vrátí kompletní obsazení z minula. Počítá se ale prý nejen s návratem starých známých, ale také s novými charaktery. Na podrobnosti i jméno režiséra si ale budeme muset asi ještě chvilku počkat. Doufejme tedy, že nový scenárista bude pro sérii po rozpačitě přijaté dvojce potřebným osvěžením a přepálené triky iluzionistického týmu budou mít ještě co nabídnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace