Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds bude cestovat časem


ikona
Spooner
free guyryan reynoldsshawn levy
Hollywoodská hvězda jde stále z filmu do filmu. S jakým režisérem ve své novince znovu spojí síly? 

Ryan Reynolds má zvláštní kariérní vývoj. Ze začátku to byl sympaťák, jenž se ovšem kvůli sérii propadáků a špatných filmů stal menším otloukánkem. Pak přišel s rolí Deadpoola, který z něj udělal diváckého oblíbence nejen v kinech, ale i na sociálních sítích. Jenže od té doby hraje v podstatě pořád to samé a mně osobně se začíná v ukecaných rolích už docela přejídat. Na druhou stranu, na můj názor Reynolds i hollywoodští producenti asi zvysoka kašlou, a tak má herec stále solidně nabitý diář. S Rockem a Gal Gadot se objeví v Red Notice od Netflixu, kde si poté zahraje i v adaptaci videoherního Dragon´s Lair a počítá se samozřejmě i se třetím Deadpoolem. A nyní k těmto kouskům přidává projekt, jenž by měl být jeho dalším potenciálním hitem.

Zahraje si v doposud nepojmenované sci-fi novince, v níž bude muset coby hlavní hrdina cestovat zpátky časem, kde bude potřebovat pomoci od své 13leté verze. Společně se pak setkají se svým otcem, jenž bude samozřejmě ve stejném věku jako Reynolds. U snímku se herec znovu sejde s režisérem Shawnem Levym. Ten je sice stále považován za jednoho z největších hollywoodských rutinérů, díky Stranger Things a dalším zářezům si však aspoň malinko spravil reputaci. A jejich společná videoherní šílenost Free Guy, která dorazí do kin nakonec v prosinci, vypadá z traileru zatím docela fajn. Tak uvidíme, zda tato spolupráce opravdu přinese zábavné filmy. Šance, že zde Reynolds uhne ze své ohrané polohy, je ale asi hodně malá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace