Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #555 o Spideym a Úžasňákových


ikona
Mr. Hlad
incrediblespassangersrekapspider-mantom hollandvíkendový výplach
Komu Spider-Man zpříjemnil narozeniny? Jak vypadá český kraťas inspirovaný Christopherem Nolanem? A chtěli byste se projet na úžasňácké horské dráze?  

Řádný výplach

Srovnání týdne
Filmoví Kingsmani jsou super. Comicsoví Kingsmani jsou taky docela super. Ale filmoví Kingsmani se od těch comicsových v některých věcech docela dost liší. Pokud chcete vědět v kterých, tak klikejte sem

Druhá šance týdne
Při zmínce o filmu Pasažéři musela asi většina z nás trošku dolovat z hlavy, o co že to jde. Na to, že v téhle romantické sci-fi hráli před pouhými čtyřmi lety Chris Pratt a Jennifer Lawrence, to není úplně dobrá vizitka. Ale tohle video vás zkusí přesvědčit o tom, že jde o dost zásadnější film, než si pamatujete. 

Song týdne
Jsem o něco starší než generace, která vyrůstala na sérii High School Musical. Já jí spíš pohrdal a dnes je mi víceméně volná. Vlastně je mi volná úplně, ale třeba někoho potěší video, ve kterém herci z téhle trilogie zpívají song We’re All in This Together v karanténním provedení. 

RIP týdne
Že zemřel Brian Dennehy jste asi zaznamenali. Proslavila ho hlavně role šerifa v prvním Rambovi, ale osobně jsem měl jednu dobu pocit, že hraje úplně všude. I když spíš proto, že byl těžko přehlédnutelný. Pokud si ho chcete připomenout, můžete tady

Expert týdne
Vyhodit do vzduchu letadlo nebo ho poslat čumákem k zemi, to se taky musí umět. Samozřejmě pořád mluvíme o filmu, že jo. Ale i tady se to někdy úplně nepovede, jak vám v tomhle videu řekne Stephen Moss, který už přes třicet let vyšetřuje letecké nehody. 

Spidey týdne
Tom Holland rolí Spider-Mana fakt žije. Údajně mohl částečně za to, že se Sony a Marvel domluvilo na další spolupráci, videa z nemocnic, kam chodí blbnout jako superhrdina, aby rozveselil malé pacienty. Teď přes webkameru dělal rozhovor s Jimmym Kimmelem a na jeho konci se rozhodl potěšit i jeho potomky. 

Horská dráha týdne
Asi bude ještě chvilku trvat, než se otevřou zábavní parky, ale pokud byste se chtěli projet na horské dráze alespoň doma, tak můžete. Tuhle najdete v Kalifornii a je ve stylu Úžasňákových

Kraťas týdne
Krátký film Rekap, který natočil Pavel Géci, je podle jeho vlastních slov inspirovaný debutem Christophera Nolana Doodlebug a letos měl být uvedený několika filmových festivalech. Ty ale byly buď zrušené, nebo přesunuté, a tak se tvůrci rozhodli hodit ho na net a vy se na něj můžete podívat. A ohodnotit ho na CSFD. 

Cigarety týdne
V jednom ze starších výplachů jste mohli vidět video o falešných novinách, které používají filmaři už spousty let. Ale nejsou to jen noviny. Neexistující značku cigaret Morley jste mohli vidět už v Psychu, ale i dnes po nich občas některý z filmařů sáhne. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší film Emmy Watson mimo sérii o Harrym Potterovi. Nakonec to vyhrálo cameo v Apokalypse v Hollywoodu, za ním skončilo drama Charlieho malá tajemství a Kráska a zvíře. 

Dnes se podíváme na Green Horneta, ale zajímat nás bude jeho parťák. Chtěli bychom vědět, koho byste obsadili jako nového Kata, kterého proslavil v seriálové verzi Bruce Lee. Jména pište do předmětu a v textu prosíme o důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace