Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zvládne Jennifer Lopez ukočírovat drogový kartel?


ikona
Mr. Hlad
jennifer lopezreed moranothe godmother
Svět zločinu se bez žen neobejde 

Když se vloni Jennifer Lopez objevila ve Zlatokopkách a byla za ně nominovaná na Zlatý Glóbus, objevilo se dokonce pár celkem hlasitých názorů, že to nestačí a měla bojovat i Oscara. Spoustu lidí zkrátka překvapilo, že zrovna tahle herečka vlastně umí i docela hrát a zvládne vážnou roli. Většina světa zapomněla na to, že na začátku kariéry předvedla na plátně pár hodně zajímavých věcí, ale pak se tak nějak uvelebila ve škatulce sexy herečky, která se vlastně nemusí moc snažit. Ale je jí padesát a asi si řekla, že by nebylo od věci zkusit brát hereckou profesi zase vážně. 

Po Zlatokopkách se tak v Hollywoodu opět dostává k zajímavých rolím a zahraje si v gangsterce podle skutečné události The Godmother. Ta by se měla točit kolem ženy, která si říkala Griselda “La Madrina” Blanco, vyrostla v Kolumbii v těch nejchudších poměrech, ale byla dost chytrá a ambiciózní na to, aby pronikla do čela jednoho z nejmocnějších drogových kartelů. Pravidelně zásobovala Floridu koksem, měla prsty ve dvou tisících vraždách a její jmění dosáhlo dvou miliard dolarů. 

S trochou štěstí by z toho mohl být zajímavý film. Za kameru se postaví Reed Morano, která sice natočila superepropadák The Rhythm Section, ale taky pracovala na seriálu Příběh služebnice a tohle by jí mohlo sednout víc než variace na Brutální Nikitu. Takže brzy snad zjistíme, jestli Jennifer Lopez zvládne definitivně přeběhnout mezi herečky, které je potřeba brát opravdu vážně, nebo byly Zlatokopky jen nečekaná, i když příjemná odbočka. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace