Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hunger Games se dočkají prequelu


ikona
Spooner
francis lawrencehunger gameslionsgateThe Ballad of Songbirds and Snakes
Populární teen sága se dočká prequelu, který jste zřejmě ani nepotřebovali. A vrací se k němu známá tvář. 

Čtyřdílná filmová sága Hunger Games patřila před lety mezi divácké hity, které se úspěšně podařilo svézt na tenkrát frčícím fenoménu young adult adaptací. A navíc je to jeden z těch kousků, jenž výrazně nakopl kariéru Jennifer Lawrence. I když se pak nejedná o žádný filmový klenot, jde o jeden z těch stravitelnějších kousků z této kategorie a boj o přežití Katniss Everdeen je rozhodně zábavnější než emo láska Edwarda a Belly ve Stmívání. I tak se ale jedná o sérii, do jejíhož světa se úplně vracet nepotřebujeme. Jenže nás to přeci jen čeká.

Ve studiu Lionsgate si totiž asi řekli, že když Harry Potter dostal prequel v podobě Fantastických zvířat, může se podobná taktika zkusit u Hunger Games. Dali zde proto zelenou snímku The Ballad of Songbirds and Snakes podle nové knihy Suzanne Collins, která přitom vyjde až během května. Hlavní postavou pak bude mladý Coriolanus Snow, tedy budoucí prezident a záporák, jehož si v předchozích filmech zahrál Donald Sutherland. Ten bude se svou rodinou zažívat krušné období. Šance na změnu však pro něj přijde ve chvíli, kdy dostane nabídku stát se mentorem v desátých Hunger Games. Radost ho ovšem přejde ve chvíli, kdy zjistí, že bude vést chudou holku z 12. kraje. U režie pak studio vsadí na osvědčenou kartu a opět se jí ujme Francis Lawrence, jenž je podepsán pod většinou minulých dílů. Tvůrci se ale asi budou muset hodně snažit diváky přesvědčit, že projekt nebude jen zoufalou snahou vydolovat z už trochu vyhasínající značky poslední dolary.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace