Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ségra Sherlocka míří na Netflix


ikona
do_Od
Enola HolmesHenry CavillMillie Bobby BrownNetflixSherlock Holmes
Čeká nás nová filmová série s mladší sestrou geniálního detektiva? 

Studio Legendary Entertainment už nějakou dobu kutí nového Sherlocka. Zatímco si však Downey a spol. dávají s třetím dílem na čas, nový snímek Enola Holmes se místo toho bude soustředit na Sherlockovu neméně geniální mladší sestru, titulní Enolu. Tu ve filmu ztvární hvězda Stranger Things Millie Bobby Brown, a jak se tak zdá, film už stihl najít i nový domov. Nově se tak snímku dočkáme na Netflixu, jenž ukořistil globální distribuční práva.

Zápletka by se měla točit kolem zmizení Enoliny matky v den dívčiných šestnáctých narozenin, Enola se tak coby budoucí detektiv vydá do Londýna pátrat po stopě své zmizelé matky, přičemž se tam střetne s různorodou partičkou postav, včetně svých dvou starších bratrů. Ty ve filmu ztvární Henry Cavill (Sherlock) a Sam Claflin (Mycroft). Že by tak Netflix vsázel na hvězdy svých nejsledovanějších seriálů? I to může být faktor.

Snímek každopádně natočí režisér seriálové pecky Fleabag Harry Bradbeer a ve vedlejší roli se tam mihne taky Helena Bonham Carter, takže navzdory akvizici Netflixem by to nemuselo být úplně špatné, spíš naopak. Legendary se teď produkčně podílejí na věcech jako Duna, Godzilla vs. Kong nebo třetí Jurský svět, malé studio tak snad čekají světlejší zítřky. Kdo ví, třeba dokonce našetří i na ten vytoužený druhý Warcraft!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace