Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom má nový název. Ale opozdí se.


ikona
Mr. Hlad
andy serkiscarnagelet there be carnagesonytom hardyvenomwoody harrelson
Na Venomův návrat si počkáme pár měsíců 

Filmová adaptace Venoma sice neudělala moc radost Tomu Hardymu ani Rubenu Fleischerovi, protože oba ji točili s tím, že to bude temná a drsná věc s eRkovým ratingem, ale u Sony kvůli tomuhle symbiontovi asi otevřeli hodně lahví šampaňského. Tržby 856 milionů byly víc, než kdokoliv čekal, film navíc nestál zase až tak moc peněz, takže důvodů slavit bylo nakonec dost. A samozřejmě se hned odklepla dvojka. Hardy se nakonec vrací (a nechá si za to dobře zaplatit), za kameru se postaví Andy Serkis a objeví se i slavný záporák Carnage, kterého si zahraje Woody Harrelson, jenž se objevil na konci jedničky s hodně srandovním účesem. Jenže si na film chvilku počkáme. 

Kvůli koronaviru se premiéra přesouvá z letošního podzimu na 25. červen 2021. Dalo se to čekat, ale fandové asi nebudou úplně nadšení z toho, že musí vydržet víc jak rok. Do kin navíc film půjde s trošku novým názvem, dostal totiž podtitul a jmenovat se má Venom: Let There Be Carnage. To abyste nezapomněli na to, že to tentokrát celé bude o ikonickém záporákovi a že Eddie Brock změří síly se sériovým vrahem Cletusem Kasadym, který se díky symbiontovi může pořádně urvat ze řetězu. Tak snad se nebude držet zkrátka a ten podtitul není jen laciná vábnička na diváky. I když eRkový rating nejspíš nemůžeme čekat ani tentokrát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace