Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Hornet to opět zkusí v kinech


ikona
Mr. Hlad
bruce leegreen hornet
Tentokrát prosíme radši bez Setha Rogena.  

Kdybyste se měli zeptat sami sebe, jestli potřebujete novou verzi akční podívané The Green Hornet, co byste odpověděli? Ale ono to je jedno, nejspíš ji stejně dostanete. U nás je známý prakticky jen film, kde si hlavní role rozdělili Seth Rogen a Jay Chou. Jeden si zahrál lehce natvrdlého a arogantního syna mediálního magnáta, ve kterém se probudí lepší člověk, druhý jeho řidiče. A společně vyráželi v maskách a obrněném autě do města likvidovat zločince. Bylo to lehce trhlé, díky režii Michela Gondryho vizuálně hodně zajímavé a nepříliš úspěšné. Ale je to staré devět let, takže si u Universalu a Amasia Entertainment řekli, že to zkusí znovu. 

Green Hornet má samozřejmě odkud brát a ten film, který jste pravděpodobně viděli, ale už jste na něj zapomněli, není to jediné, na co se bude navazovat. Původně šlo o rozhlasový seriál a později televizní show, která se proslavila tím, že v ní začínal Bruce Lee a už tehdy mlátil lidi celkem efektně. Vzhledem k čím dál tím větší důležitosti asijského trhu byla jen otázka času, než se někdo pokusí o další verzi Green Horneta, protože postava Kata je ideální na to, aby se do ní nechala uvrtat nějaká tamní hvězda a zařídila filmu v Číně velké zisky. Ale na konkrétní jména je ještě brzy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace