Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinky od Marvelu: Kdo potvrdil režii dvojky Strange a kdy znovu uvidíme Hulka?


ikona
do_Od
doctor strangehulkjohn krasinskimark ruffalomarvelsam raimishe-hulk
Sam Raimi prolomil mlčení, Mark Ruffalo má nápady a John Krasinski přinesl ve svých dobrých zprávách jednu smutnou. 

Je sucho, vážení, a protože je sucho, musíme vzít zavděk i těmi menšími novinkami. Naštěstí se jich teď pár sešlo z nejoblíbenějšího filmového univerza současnosti, takže není co řešit, a pojďme si je postupně projít. První se týká dvojky Doctora Strange, která ponese titul Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Režii filmu totiž konečně oficiálně potvrdil režisér Sam Raimi, který v rozhovoru s Coming Soon prozradil, že měl jako malý postavu Strange hned po Spider-Manovi a Batmanovi nejradši. V jeho Spider-Man 2 je mimochodem odkaz na Strange, byla to však prý naprostá náhoda. Přál by si, aby tehdy tušil, že jednoho dne bude točit film i s tímhle hrdinou.

Další novinka se týká Hulka. Mark Ruffalo podle všeho nemá oficiálně žádnou další filmovou účast jistou, momentálně však probíhají rozhovory, aby se objevil jako Bruce Banner v seriálu She-Hulk na Disney+. Dále má však herec vlastní nápad na samostatný film. Hulka totiž pokaždé vidíme skákat do filmů ostatních hrdinů, a tak by bylo zajímavé zjistit, co všechno dělal mezitím. Dočkáme se toho někdy? Kdo ví, něco mi ale říká, že Hulka v nějaké marvelovce určitě ještě uvidíme.

No a poslední část věnujeme Johnovi Krasinskimu. Sympaťák ze seriálů Kancl a Jack Ryan a především režisér obou Tichých míst by podle mnohých fanoušků byl ideálním představitelem Mr. Fantastica z Fantastické čtyřky. Ve svém novém pořadu Some Good News ovšem Krasinski sestřelil spekulace, že se setkal s Kevinem Feigem. Při ukázce komiksové okénka od jednoho fanouška mimoděk řekl, že to je nejblíž, co kdy bude mít ke ztvárnění komiksové postavy. Tak třeba nás i sám sebe jednoho dne překvapí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace