Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorseseho detektivka s DiCapriem a De Nirem má problémy


ikona
Spooner
appleKillers of the Flower Moonleonardo dicapriomartin scorsesenetflixparamountrobert de niro
Chystaná novinka Martina Scorseseho, v níž se sejdou jeho oba dvorní herci, musí řešit menší trable. 

Co si budeme povídat, nedávný Irčan Martina Scorseseho u mnohých úplně nenaplnil (možná až přehnaně vysoká) očekávání. Ono když za sebou máte žánrové klasiky jako Casino a Mafiáni, tak se ta laťka přeskakuje opravdu těžko. I přes menší výhrady se ovšem asi shodneme, že jeho mafiánský epos rozhodně patří do filmového nadprůměru a už se zkrátka těšíme, co režijní génius předvede příště. A že jeho další projekt Killers of the Flower Moon vypadá sakra dobře. Poprvé se v něm totiž sejdou režisérova dvorní herecká esa, Leonardo DiCarpio a Robert De Niro. A detektivní příběh z dvacátých let minulého století o postupném vraždění indiánského kmene Osedžů, který zbohatl díky nalezení ropy na jejich území, lákavost celé novinky jen podtrhuje. Jenže teď se objevil menší zádrhel.

Nejen, že se kvůli aktuální situaci okolo koronaviru logicky odložilo natáčení, ale nyní navíc není jasné, pro koho Scorsese snímek natočí. Drsná detektivka sice měla vznikat pod hlavičkou studia Paramount, jenže tamním kravaťákům se moc nelíbí plánovaný rozpočet snímku, který se pohybuje okolo (a teď se něčeho podržte) 200 milionů dolarů! Což je částka, jež je na podobnou žánrovku, i při hvězdném obsazení, opravdu enormní a vůbec se nedivím, že se studio začalo cukat. Hledá se proto nový distributor, jemuž by se film prodal, nebo by s ním Paramount novinku minimálně spolufinancoval. 

A na scénu ihned přispěchali dva velcí hráči, internetový gigant Netflix a Apple, jenž by chtěl na streamovacím poli s filmy už taky pořádně zabodovat. A vzhledem k úspěchu Irčana a spokojenosti obou stran se asi aktuálně zdá pravděpodobnější právě spolupráce s Netflixem. Necháme se však překvapit, kde snímek s hodně nabobtnalým rozpočtem nakonec skončí. Ostatně, času na vyřešení tohoto problému má nyní Scorsese docela dost.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace