Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s návratem Clerks a Flákačů?


ikona
Mr. Hlad
clerksjay and silent bob rebootkevin smithmallrats
Zpátky do New Jersey 

Kevin Smith se vloni vrátil s komedií Jay and Silent Bob Reboot, o které se tolik nemluvilo. Nejen proto, že názory na její kvality se tak trošku různí, ale i kvůli tomu, že Smith nechce pracovat ve studiovém systému a distribuci si dělá sám tak, že s filmem objíždí celou Ameriku. A ačkoliv ani my jsme z jeho novinky nebyli úplně nadšení, pár zajímavých a klasicky smithovských momentů tam bylo, takže to, že se hodlá vrátit ke svým dvěma nejslavnějším filmům pořád tak nějak vítáme. I když s menším nadšením, než kdyby se k nim vracel třeba před dvanácti lety. 

Co se týče třetích Clerks, Smith potvrdil, že na nich pracuje a řekl, že většina filmu se bude odehrávat v Quick Stopu. Do něj se hrdinové na konci dvojky vrátili a kdo viděl Jay and Silent Bob Reboot, ten ví, že Dante Hicks tady pořád dře a každý den musí bojovat se zámkem, do kterého mu kdosi přes noc vždycky narve žvýkačku. Ale po Moobyho fastfoodu může být návrat do míst, kde to všechno začínalo, vlastně docela fajn. 

Ještě zajímavější věci se ovšem dějí kolem dvojky Flákačů. Ta má zatím pracovní název Twilight of the Mallrats a ne, nebojte se, že by dorazili upíři ze Stmívání. Smith se chce v pokračování věnovat faktu, že celá kultura spojená s obchoďáky upadá a že před pár měsíci ekonomové tvrdili, že spousta obchodů bude muset velmi brzy zavírat. Navíc teď po epidemii koronaviru se tyhle potíže mají týkat ještě většího množství obchodů. Smith se rozhodl epidemii do filmu zapojit a dvojka Mallrats tedy bude hodně řešit konec obchoďákové éry. Kdy filmy uvidíme, ale zatím nejspíš neví ani sám Smith. A natáčení nejspíš kvůli současným koronavirovým problémům jen tak nezačne. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace