Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold a režiséři Avengers: Endgame chystají superhrdinskou pecku


ikona
Spooner
anthony russoArnold Schwarzeneggerchris pinejoe russonetflixpast midnight
Chystá pro nás Netflix další hvězdně obsazený hit? 

Co si budeme nalhávat, Arnoldu Schwarzeneggerovi se jeho návrat k herectví na starší kolena nevydařil úplně podle plánu a paradoxně je momentálně hrdinou a borcem hlavně na sociálních sítích, než v našlapaných akčních flácích. Jeho nejnovější snímky většinou naprosto prošumí a nebýt nových Terminátorů, tak už se do kin už pomalu ani nepodívá. My ale samozřejmě doufáme, že rakouská legenda ještě neřekla poslední slovo a nějaký ten památný kousek od Arnieho ještě uvidíme. A chystaná novinka by tyto parametry mohla rozhodně splňovat.

Po internetu se totiž šíří spekulace, že by si bývalý guvernér Kalifornie mohl zahrát v chystaném projektu od Netflixu Past Midnight. Zde by měl ztvárnit bývalého superhrdinu Franka aka Midnighta, který ovšem kvůli své nelegální činnosti strážce pořádku sedí ve vězení. Tedy aspoň do chvíle, kdy se na scéně znovu objeví jeho úhlavní nemesis a policie ho požádá o pomoc. Námět sice žádnou velkou originalitou nehýří, rozhodně by z něho ovšem šla vydolovat hodně solidní zábava. Jako jeho parťáka, tedy policajta, jenž bude na bývalého hrdinu dohlížet, by totiž producenti údajně rádi viděli Chrise Pinea. A to by mohla být hodně zajímavá dvojice, která by mezi sebou mohla solidně hláškovat. 

Tím ovšem zajímavá jména u projektu nekončí. Produkce snímku se totiž ujmou bratři Russoové, režiséři třetích a čtvrtých Avengers, jimž půjde na Netflix už příští týden jimi produkované Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Režie se pak chopí Rick Famuyiwa, jenž má na kontě prý docela povedený Matroš (Dope) a několik seriálů včetně Mandaloriana. Casting zatím není oficiálně potvrzený, a vše tak nakonec může dopadnout zcela jinak. Tahle dvojka v ústředních rolích by však rozhodně nebyla špatná. Co myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace