Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šéf Disneyho Bob Iger se vrací do čela společnosti


ikona
Mr. Hlad
bob chapekbob igerdisneydisneylandfoxmarvel
U Disneyho ukecali svého bývalého šéfa, aby si svůj odchod rozmyslel. Alespoň na čas.  

Když u Disneyho na konci února skončil Bob Iger, byl to docela šok. Tenhle člověk šéfoval celé společnosti patnáct let a právě za jeho vedení se z ní stal moloch, jakým dnes je. Koupil studio FOX, pomohl dostat do kin Marvelovky a na kontě má spoustu dalších úspěchů. Ale 25. února resignoval. Ne že by Disneyho opouštěl ze dne na den, nějakou dobu měl u společnosti ještě zůstat a pomoci svému nástupci Bobu Chapekovi zorientovat se a zařídit vše potřebné. Situace se však mění. Iger u Disneyho zůstává. Nejspíš ne navždycky, ale určitě nebude jen tak odcházet. 

Celá situace s koronavirem totiž zapříčinila, že předání veškeré disneyovskél agendy neprobíhá tak, jak bylo původně v plánu. Iger tak zůstává oficiálně disneyovským šéfem a jeho úkolem je zabránit velkým ztrátám. Údajně teď se svým týmem vymýšlí, jak otevřít co nejdřív a co nejbezpečněji zábavní parky (mluví se o povinném měření teploty před vstupem) a nejspíš dostal za úkol vymyslet, jak snížit náklady na drahé reklamní kampaně nebo natáčení pilotů k seriálům, které nakonec nedostanou zelenou. Zároveň se velmi potichu mluví o tom, že Disney se bude zbavovat některých svých kanceláří a bohužel i lidí, sám Iger ovšem říká, že to má řešit až jeho nástupce. Co se týče filmů, těžko říct, jestli do nich hodlá Iger mluvit. Zatím ho u Disneyho ukecali evidentně hlavně na to, aby zajistil chod celé společnosti. Výběr režiséra dvojky Captain Marvel asi bude mít menší prioritu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace