Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší plakáty roku 2019


ikona
Spooner
imp awardsjak vycvičit draka 3john wick 3jokerjumanjimyna noženancy drewplakáty
Jaké plakáty v loňském roce nejvíce zabodovaly? A které promo kousky naopak dokázaly pořádně vyděsit? 

Už je takovou hezkou tradicí, že se na serveru IMP Awards vyhlašují ty nejlepší, ale také ty nejbizarnější, plakáty uplynulého roku. A nejinak tomu bylo i v ročníku 2019. A kdy jindy si připomenout ty největší promo pecky loňska než v době karantény, že? Pojďte si tedy s námi projet oficiálně nejlepší plakáty jednotlivých žánrů, ale také například ty nejstupidnější výrazy.

Kategorii nejlepšího plakátu roku 2019 vyhrál docela bez překvapení Joker. A celkem po právu, jelikož záběr tančícího Joaquina Phoenixe na schodech asi diváci jen tak nezapomenou. Známý záporák pak samozřejmě vyhrál i kategorii dramatu. V hororovém žánru zabodovalo My od Jordana Peela, mezi animáky se radovali tvůrci Jak vycvičit draka 3, nejlepším komediálním kouskem se stal Králíček Jojo a mez akčňáky kralovala trojka Johna Wicka.

Došlo pak i na poněkud více specifické kategorie. Nejlepším teaser posterem se může pyšnit Lví král, nej postery postav pak vymysleli v marketingu stylové detektivky Na nože. Nejvtipnější komediální hlášku měl nový Shaft, tu nejvíce dramatickou pak vymysleli… ano, (ne)překvapivě zase u Jokera. Nejhezčí úsměv pak vykouzlil Luke Wilson u druhého Zombielandu, nejlepší plakát se zvířetem se pak stala kočka Goose v promu na komiksovku Captain Marvel.

Došlo ovšem samozřejmě i na výběr toho nejhoršího. Tu nelichotivou kategorii vyhrála dětská detektivka Nancy Drew and the Hidden Staircase, kde v marketingu odvedli opravdu nepovedenou práci s Photoshopem. Na nejnudnějším charakterovém posteru loni bohužel pózovala moje oblíbenkyně Vanessa Kirby u Hobbse a Shawa, nejděsivějším plakátem se pak „chlubí“ Detektiv Pikachu. Nejpitomější výraz předvedl Kevin Hart ku příležitosti druhého Jumanji, nejotravnější ksicht pak měl Adam Devine u snímku Jexi. Tady máte všechny ty seriózní i méně vážné kategorie hezky pohromadě a koukněte i na výsledky čtenářského hlasování.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace