Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #553 o Mandalorianovi a Návratu do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
back to the futureenter the dragonjojo rabbitmandaloriannávrat do budoucnostirick a mortystar warstaika waititivíkendový výplach
Jak moc mají kaskadéři rádi Mandaloriana? Lze v karanténě zremakovat dvojku Návratu do budoucnosti? A jak moc věrný předloze je Králíček Jojo?  

Další velkolepý výplach

Kreslení týdne
V nedávném výplachu jsme psali o videu, ve kterém zjistíte, jak kreslit jednoho z hrdinů Ledového království. Pokud už to umíte, můžete teď začít pracovat na vlastních disneyovských postavičkách a hrdinech. Tohle video vám s tím pomůže.

Song týdne
Možná jste zaznamenali, že John Krasinski si založil něco jako zpravodajský kanál, ale že se pokouší do světa šířit jen dobré zprávy a pozitivní energii. Teď je to rozhodně třeba, takže tuhle činnost oceňujeme. A vzhledem k tomu, že Krasinski je hvězda a zná další hvězdy, neměl problém splnit přání jedné malé fanynce muzikálu Hamilton

Easter Eggy týdne
Čtvrtá řada Ricka a Mortyho se blíží a i když já ji nespíš vynechám, fandů má tahle dvojka na světě zatraceně hodně. Trailer jste asi viděli, ale teď se můžete podívat na to, kolik odkazů na různé popkulturní blbiny v něm je. A málo jich fakt není. 

Animák týdne
Seriálový Daredevil patří k tomu nejlepšímu, co můžeme na Netflixu najít. V minulosti se tenhle superhrdina mihl třeba i v animovaném Spider-Manovi, vlastní animák však neměl nikdy. Chybělo ale málo. A kdyby vznikl, měl by jako sidekicka slepeckého psa! Takže je asi dobře, že nikdy nevznikl…

Rozdíly týdne
Hořká satirická komedie Králíček Jojo nakonec uspěla i na Oscarech, ale těžko říct, jestli z toho měla radost i Christine Leunens, autorka knižní předlohy. Filmová verze se totiž v rukách Taiki Waititiho změnila podle všeho v něco, co s knížku moc společného nemá. Posuďte sami. 

Herec týdne
Kdo viděl seriál Parks and Recreation, ten musí milovat Nicka Offermana. Jeho Ron Swanson je legenda, ale samotný Offerman toho předvedl na plátně a v televizi mnohem víc. A rozhodně i podle svých vlastních slov není jen komediální herec. 

Ostrov týdne
Kvůli Koronaviru si jen tak do kina nezajdeme, ale podobně jsou na tom samozřejmě i fandové muziky nebo sportu. Několik zápasů musela odvolat i organizace UFC. Jenže prezident téhle organizace Dan White má nápad, jak si s tím poradit. Zápasit by se mohlo a pochopitelně bez diváků, ale bylo by to mimo Spojené státy, kam se spousta bojovníků teď dostat nemůže. A kde? Podle White by možná šlo svézt všechny bojovníky na soukromý ostrov, kde by si před kamerami mohli dávat přes držku. Pokud to dotáhne do konce, máme tu remake Drak přichází jak vyšitý. 

Bitka týdne
Mandalorian má evidentně fanoušky i mezi kaskadéry. Ti teď nemůžou točit filmy, a tak se nudí. A když se kaskadéři nudí, dělají věci, jako že třeba předělávají bitky z Mandaloriana. 

Remake týdne
Co dělat, když sedíte už pár týdnů doma a nikam nemůžete? Můžete si číst, hrát hry, koukat na filmy, hodně spát, pracovat na závislosti na alkoholu… nebo natočit vlastní dvojku Návratu do budoucnosti s pomocí lidí z devíti zemí na světě. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, v jaké roli máte nejradši hereckého klasika Marlona Branda. Naprosto s přehledem to vyhrál Don Corleone z Kmotra, což asi nikoho nepřekvapilo. 

Tentokrát se podíváme na seriály. Vzhledem k tomu, že většina z nás musí tvrdnout doma, zajímalo by nás, jakému seriálu jste cíleně věnovali nejvíc času. Názvy pište do předmětu, v textu se rozepište víc o tom, jestli to stálo za to a co vás na tom konkrétním titulu tak bavilo. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace