Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott, Lady Gaga a krimi ze světa módy


ikona
do_Od
guccikrimilady gagaprometheusridley scottvražda
Ridley Scott, Lady Gaga a drsný svět módy. O čem bude krimi thriller Gucci? 

Zatímco většina fanoušků doufá, že už Ridley Scott na Vetřelce nikdy nesáhne, najdou se i tací, kteří by si moc přáli uzavření příběhu rozjetého v Prometheovi. 82letý režisér nicméně kašle na oba tábory a směle si točí, co se mu zamane. V současnosti tak maká na snímku The Last Duel s Benem Affleckem, Mattem Damonem a kupou děsivých paruk, a zároveň skrze svoji společnost tak různě produkuje. No a uprostřed globální pandemie si už stačil vybrat i svůj příští projekt.

Bude jím krimi thriller Gucci podle knihy The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed. Přestože jsme na MovieZone, něco mi říká, že o italském návrháři, který v 80. letech založil slavnou módní značku, už jste nejspíš slyšeli. Co jste ale možná nevěděli, že mu v roce 1995 někdo zavraždil vnuka, a přesně o tom bude chystaný snímek.

Jednu z hlavních rolí by si pak měla zahrát herečka, a především zpěvačka Lady Gaga. Ta ve Zrodila se hvězda dokázala, že přece jen má nějaký ten talent, takže nás její casting vlastně ani moc nepřekvapuje. Ve filmu ztvární bývalou manželku zavražděného Maurizia Gucciho Patriziu Reggiani. Práva na film vyhrálo v aukční bitvě studio MGM, které nastavilo premiéru snímku na 24. listopad 2021. Tak snad to stárnoucí režisér všechno stihne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace