Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér 30 dní dlouhé noci chystá halloweenský masakr


ikona
Mr. Hlad
dar harvestdavid sladehalloween
Máte chuť ulovit si monstrum?  

Režiséra Davida Sladea máme rádi a je sakra velká škoda, že v Hollywoodu nedostává tolik šancí, kolik by si zasloužil. Umí točit osobité a vizuálně hodně zajímavé filmy, zároveň však dovede nekašlat na postavy a jeho 30 dní dlouhá noc nebo Past jsou fakt pecky. Jeho příspěvek do blitkoidní série Stmívání bývá pak obecně považovaný za ten nejlepší (jasně, to není tak těžké, ale budiž). Slade ovšem poslední dobou pracuje spíš v televizi, teď to ale vypadá, že se konečně vrátí zpátky do kin. A s docela zajímavou látkou. 

Jeho horor Dark Harvest bude adaptace knihy Normana Patrtidge a má se odehrávat v roce 1963 v zapadákově někde na Středozápadě. Tohle městečko má jedno ošklivé tajemství a jednu podivnou tradici. Každý rok na Halloween totiž z polí vyjde bytost, které místní říkají Sawtooth Jack, v ruce má řeznický nůž a nebojí se ho použít. Jenže ne všichni se před ním schovávají. Ulice městečka brázdí party dospívajících kluků, které touží po jediném – změřit s tajemnou bytostí síly a pokud možno ji i zabít a získat tak slávu a vděk všech svých sousedů. Letos se k nim přidá i Pete McCormick, který ví, že zabít tohle monstrum je jediný způsob, jak se dostat z tohohle vidlákova. Celé to zní jako hodně zajímavá variace na slashery a nápad, že hrdinové i zabiják budou zároveň v rolích lovců i lovených, je docela zajímavý. Do kin by měl film dorazit příští rok. Samozřejmě okolo Halloweenu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace