Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Klub rváčů


ikona
Mr. Hlad
brad pittchuck palahniukdavid fincheredward nortonfight clubklub rváčůmz livemz live speciál
Kultovní klasika Davida Finchera o tom, že není nad to dát občas někomu pořádně po tlamě.  

Po několika více či méně úspěšných experimentech jsme konečně našli způsob, jak z karantény nahrávat videa tak, aby se na to dalo koukat a celé to mělo alespoň obstojnou technickou kvalitu. Zkrátka videa nám už fungují tak, abychom byli spokojeni, takže konečně přišel čas natočit další MovieZone Live Speciál. Tentokrát se do něj pustili Imf s Civalem a probrali dost možná nejlepší a nejdůležitější film Davida Finchera Klub rváčů

Před pár měsíci jsme ho promítali v Aeru a třikrát ho vyprodali, takže počítáme, že ten film máte rádi stejně jako my. A pokud náhodou ne, snad vás MovieZone Live Speciál přesvědčí, že je na čase dát mu ještě jednu šanci. Videa samozřejmě točíme dál i v karanténě a pokud nechcete, aby vám něco uteklo, sledujte nás na Youtube. A jestliže vám nesedí video formát a chcete jen poslouchat, najdete nás na PodbeaniTunes Spotify. MovieZone Live Speciál pak můžete ohodnotit i na CSFD a budeme rádi, když nás podpoříte i na Patreonu. A my můžeme slíbit, že vás podobnými videi budeme zásobovat i dál. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace