Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s pokračováním komiksové Ality?


ikona
do_Od
alita: bojový andělbattle alitachristopher waltzmangarobert rodriguez
Herec Christopher Waltz se rozpovídal na téma komiksové Ality. Jak to vypadá s druhým dílem? 

Sci-fi adaptace slavné manga Alita: Bojový Anděl se režírujícímu Robertu Rodriguezovi celkem povedla. Ve srovnání s jeho poslední tvorbou šlo dokonce o velmi nadprůměrný počin. Velkou roli na tom jistě sehrál i fakt, že šlo o vysněný projekt produkujícího Jamese Camerona, který měl ale tou dobou plné ruce práce s Avatarem, takže režii svěřil do rukou tvůrce prvního Sin City, ale taky Spy Kids 4D: Stroj času. Jo, vskutku jsme čekali spíš průser.

Film s rozpočtem 170 milionů dolarů si ale následně došel pro úctyhodných 404 milionů celosvětově, navíc jej doprovázely spokojené reakce, takže mělo studio 20th Century Fox cestu k sequelu relativně otevřenou, byť ne úplně dlážděnou. Jenže přesně tou dobou se zároveň ladily poslední detaily akvizice studiem Disney, které následně začalo dělat vlastní analýzy toho, co funguje, a co míň, takže se případné pokračování Ality ocitlo na nejisté půdě. Potvrdil to v nedávném rozhovoru i herec Christopher Waltz.

Ten novinářům svěřil, že o pokračování doteď nic neslyšel, přesto si je vědom velké fanouškovské základny, která by si sequel samozřejmě moc přála. Sám si pak prý natáčení tak užil, že by šel do dvojky okamžitě znova. Jenže Foxové už neexistují a tak teď vše záleží na Disneym. Pokud by tak fanoušci rádi viděli dvojku, měli by svá přání směřovat na adresu Boba Igera a jeho nástupce. Ve filmu si kromě Waltze zahrála taky Jennifer Connely nebo oscarový Mahershala Ali, ambice tomuhle projektu zkrátka nechyběly. Přáli byste si dvojku, nebo máte pocit, že jedna Alita bohatě stačila?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace