Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo napíše třetího Ant-Mana?


ikona
Mr. Hlad
ant-mandisneymarvelpeyton reed
U Marvelu ulovili nečekaného, ale hodně zajímavého scenáristu 

U Marvelu se neflákají. Sice asi nemají radost z toho, že Black Widow museli přesunout na letošní podzim a všechny následující filmy budou mít premiéru plus mínus o půl roku později, než bylo v plánu, ale i tak se v kancelářích (nebo teď spíš home officech) plánují další projekty. O comicsovky jen tak nepřijdeme. O tom, že se trojky dočká i Ant-Man, se ví už nějakou dobu, protože Disney opět ukecal k režii Peytona Reeda. Zároveň bylo ale jasné, že s návratem hrdiny, který se umí zvětšovat a zmenšovat, se extra nespěchá. 

Ani teď nevíme, kdy dorazí do kin. Marvel má naplánované projekty až do února 2022, kdy dorazí Thor: Love and Thunder, ale ještě před čachrováním s premiérami se počítalo s tím, že právě touhle dobou dorazí jakási marvelovka, jejíž název studio odmítlo sdělit. Pokud by to tedy byl třetí Ant-Man, je možné, že bude následovat po Thorovi a uvidíme ho v létě 2022. To jsou ovšem dohady. Jisté však je, že víme, kdo ho napíše. Marvelu se povedlo ulovit Jeffa Lovenesse, který dělal na seriálovém hitu Rick and Morty a píše show Jimmyho Kimmela. Humor tedy zvládá bez větších problémů a ke Scottu Langovi by mohl celkem sednout. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace