Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme Black Widow a další marvelovky?


ikona
Mr. Hlad
black pantherblack widowcaptain marveldisneydoctor strangefree guyjungle cruisekoronavirusmarvelmulanshang-chithor
Comicsovky se posouvají 

Vzhledem k tomu, že nikdo pořádně neví, jak dlouho bude trvat karanténa a jak dlouho zůstanou zavřená kina, máme tu další přesuny. U Disneyho už jich pár proběhlo. Mulan už měla v kinech být, ale samozřejmě na to nedošlo a výpravné dobrodružství z Číny nakonec snad dorazí do kin 24. července. To bylo původně datum, kdy měla mít premiéru dobrodružná podívaná s Rockem a Emily Blunt Expedice: Džungle, která se o rok posune a dorazí až 30. července 2021. Fantasy Artemis Fowl se nakonec kinům vyhne a zamíří rovnou na Disney+, což je asi dobře, protože ten film prakticky nikoho nezajímal a fandové knihy byli po posledním traileru pořádně nakrknutí. No ale co comicsovky? 

Teorie o tom, že Black Widow, která měla miliardové ambice a navíc i pořádně rozjetou kampaň, zamíří také na Disney+, se nakonec nepotvrdila. Scarlett Johansson se podívá do kin, ovšem s trošku delší pauzou. S premiérou se teď počítá na 6. listopadu 2020 a pokud vám to datum něco říká, tak je to den, kdy měli do kin přijít Eternals. A tyhle čachry se budou týkat i dalších marvelovek, studio jednoduše všechny své comicsovky posune „o slot dál“. A vypadat by to mělo asi takhle: 

Black Widow: 6. listopadu 2020
Eternals: 12. února 2021
Shang-Chi: 7. května 2021
Doctor Strange 2: 5. listopadu 2021
Thor: Love and Thunder: 18. února 2022 (tady měla mít premiéru zatím neoznámená marvelovka)

Dál už se nic nemění, dvojka Black Panthera by měla mít premiéru 6. května 2022 a Captain Marvel 2 pak 8. července 2022. 

Změny se ale týkají nejen Disneyho. Pokračování hororové klasiky Candyman od Universalu se přesouvá na 25. září a akční komedie Ryana Reynoldse Free Guy dorazí místo léta až 11. prosince. Zpozdí se i novinka Wese Andersona The French Dispatch, která nebude mít premiéru v půlce prázdnin, ale až 16. října. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace