Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #552 o Spideym a Marvelu


ikona
Mr. Hlad
adam sandlercontagionjames cameronjustice leaguemarvelmatrixspider-manthe catsvíkendový výplach
Je MCU součástí Matrixu? Jak mohl vypadat Spider-Man Jamese Camerona? A čím nám ještě ublíží The Cats?  

Velkolepý výplach

Jízda týdne
Koronavirus samozřejmě zavřel i Disneyland, Universal Studios a podobné zábavné parky. Ale lidi, kteří ulétávají na horské dráze a podobných atrakcích, bez nich evidentně nemůžou být. A tak si je staví doma.  

 

Spider-Man týdne
Spider-Man je v celkem dobré formě. Trojka s Tomem Hollandem se chystá, Marvel a Sony se udobřili a Peter Parker se má prostě k světu. Ale asi víte, že kdysi dávno ho málem do točil James Cameron. Jak to mohlo vypadat? 

Song týdne
Adam Sandler je na tom podobně jako my. Sedí doma a asi se nudí. A tak se rozhodl složit písničku pro všechny, kterých se karanténa taky týká. 

Hvězdy týdne
Asi jste zaznamenali, že thriller Stevena Soderbergha Nákaza, kterému se před lety v kinech extra nedařilo, je teď hit. Soderbergh totiž svou filmovou pandemii pojal hodně realisticky. A teď se hvězdy Nákazy v čele s Kate Winslet a Mattem Damonem k filmu tak trochu vrací, aby vám řekli, jak se máte chovat, abyste pokud možno nechytili žádné svinstvo

Sandwich týdne
Karanténa naučí člověka dělat věci, na které nebyl zvyklý. Třeba vařit. Pokud potřebujete inspiraci a už vás nebaví ládovat se mraženou pizzou, zkuste vaječný sandwich, na kterém ulétávala Harley Quinn. Jestli je dobrý, to vám nepovím. Vejce nejím. 

Kraťas týdne
Ústav automobilové mechatroniky Fakulty elektrotechniky a informatiky Slovenské technické univerzity v Bratislavě chce světu ukázat, že studovat právě na téhle škole může být zatraceně zajímavé. A dělá to s pomocí krátkého filmu Päť kameňov mechatroniky: Prvá Avengerka. Pokud tohle video někoho donutí, aby se na školu přihlásil, bude to nejlepší argument pro hádky s lidmi, kteří tvrdí, že comicsové filmy jsou k ničemu :)

Zadky týdne
Internet je fakt divné místo. Podle všeho na něm existuje poměrně velká skupina lidí, kterým vadilo, že v hrůzném muzikálu The Cats nemají kočky zadky. Takže vzniklo video, ve kterém je mají. Srovnejte se s tou informací, jak chcete.

Trailer týdne
Fakt mě nebaví věci, co dělají v Honest Trailers a nepřipadají mi vtipné už tak rok a půl. Ale tohle se ji povedlo. Celá pseudokauza s Justice League a Snyder Cutem je jedna z nejsmutnějších věcí, které se v posledních měsících v Hollywoodu udály. A tak si tenhle film, který nikdy neuvidíme a reálně zajímá asi šest lidí, zaslouží, aby si z něj někdo konečně dělal pořádně srandu. 

Teorie týdne
Když jsou teď lidi zavření doma, dělají voloviny a přemýšlejí o volovinách. Takže je třeba napadne, že celé MCU by mohlo být součástí Matrixu. A rovnou k tomu udělají video. Může to tak být? Nevíme. Je to video zajímavé? To posuďte sami. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaké filmové resty si teď doma doplňujete. Samozřejmě to nelze nějak spočítat nebo vyhodnotit, ale takové Tenkrát v Americe, Top Gun nebo Sunshine… to vám docela závidíme, že jste mohli vidět poprvé. 

Dnes se podíváme na jednoho filmového klasika. V pátek 3. dubna by měl 96. narozeniny Marlon Brando, takže nás zajímá, v jaké roli byl podle vás nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace