Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay a elitní vojáci. Co nového chystá mistr explozí?


ikona
do_Od
6 undergroundblack fivefilmmichael bay
Michael Bay a film o elitním vojenském týmu, co by se jen mohlo pokazit? 

Přestože ho už leckdo odepisuje, filmy režiséra Michaela Baye stále táhnou. Naposledy pro Netflix natočil nejdražší blockbuster v historii streamovací služby, a byť zatím Netflix oficiálně pokračování 6 Underground neodmávnul, mistr explozí se akčních hodů jen tak nevzdá.

Režisér teď uzavřel se studiem Sony exkluzivní smlouvu na filmy a seriály, jejíž součástí je rovnou i první akční snímek Black Five. Námět vymyslel sám Bay a detaily zatím drží pod pokličkou, příběh by se ale měl točit kolem elitního vojenského týmu. Scénář pak Bayovi pomáhá psát Ehren Kruger, který s ním dělal druhé, třetí a čtvrté Transformers.

Asi nemá smysl hádat, kdy by film mohl dorazit, jedna věc mě ale stejně hřeje. Bay vskutku drží slovo a na potápějící se hračkářskou sérii Transformers už vážně kašle, což se ještě před pár lety zdálo jako utopie. Snad mu to ještě pár let vydrží, než se nějaký disneyovský kravaťák zfetuje a odklepne Bayovi Star Wars.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace