Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňáci Hobbs a Shaw dostanou oficiálně dvojku


ikona
do_Od
dwayne johnsonhobbs a shawjason stathamrychle a zběsilethe rock
Potvrzeno, dvojka Hobbs a Shaw bude. Kdo by jim mohl zatopit tentokrát? 

Ne, že bych teď chtěl dělat chytrého, ale vážně někdo čekal něco jiného? Přestože se po premiéře prvního skutečného spin-offu Rychle a zběsile (protože trojka se nepočítá) mluvilo o tom, že Hobbs a Shaw v kinech spíš zklamali, že na tržby hlavní ságy nemají, a že dvojka pravděpodobně nikdy nevznikne, už tehdy jsem nad podobnými řečmi mírně kroutil hlavou. Odložme teď kvality filmu – který mi přišel jako přinejlepším průměrný letní výplach – stranou, a pojďme se podívat na čísla.

Okay, tak jedno číslo. 759 milionů dolarů celosvětově možná není miliarda, zároveň to ale rozhodně není suma k zahození, zejména tehdy, kdy máte smlouvu na vícero filmů s jedním z nejvýdělečnějších herců současnosti, hlavní sérii, která už je pár dílů za zenitem, a svět, ve kterém si může každý režisér dělat prakticky cokoli, co se mu zlíbí. Z tohohle pohledu by byli v Universalu blázni, aby dvojku neodkývali, což se teď i oficiálně stalo. Novinku na svém Instagramu oznámil samotný Dwayne Johnson. Ten potvrdil, že se film chystá, že se těší, a že zbývá vyřešit jen pár drobností, jako „kreativní stránka“ a „směr“ jakým se chtějí vydat. Jinými slovy neexistuje scénář a wickovský režisér David Leitch bude mít asi plné ruce práce s jinými projekty.

Když už jsme u toho Wicka, dříve se spekulovalo o tom, že by si ve dvojce mohl zahrát Keanu Reeves. To bylo ale v době, kdy si Keanu Reeves měl zahrát prakticky ve všem, včetně tajené marvelovky, nebo čtvrtém Matrixu. Podle toho bych ty šance viděl tak 50:50. Kdo se nejspíš určitě vrátí ovšem bude Ryan Reynolds a taky Kevin Hart. Jen pro připomenutí, deváté Rychle a zběsile se mezitím odsunulo až na léto 2021. Nějakou dobu tak budeme bez černých supermanů i létajících aut.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace