Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds bude kosit draky


ikona
Mr. Hlad
dragons lairnetflixryan reynolds
Reynolds se chystá nakouknout do fantasy žánru 

Vypadá to, že Ryanu Reynoldsovi se na Netflixu docela zalíbilo. Ať už si myslíte o 6 Underground cokoliv, on se tam očividně vcelku vyblbnul a ten koncept by klidně mohl fungovat jako série. Jen by to chtělo trošku hlídat Michaela Baye, nebo… nebo se ho zbavit. Ale to je na jiný článek. Letos by se představitel Deadpoola měl objevit v Netflixovce Red Notice, kde se sejde s Dwaynem Johnsonem a Gal Gadot a bude se v ní pátrat po nejlepším zloději umění na světě. A teď se Reynolds začíná zajímat o fantasy. 

Netflixu se téměř po roce vyjednávání povedlo koupit práva na adaptaci klasické hry Dragon´s Lair, která se točí okolo rytíře, jehož úkolem je zachránit krásnou princeznu před zlým drakem a ještě zlejším čarodějem. Původní hra vyšla v roce 1983 a do dějin se zapsala především tím, že vypadala jako disneyovské pohádky. Taky na ní pracoval Don Bluth, jenž později režíroval animáky Americký ocásek nebo Všichni pejskové přijdou do nebe. 

Reynolds by měl Dragon´s Lair produkovat a logicky se mluví o tom, že by se měl ujmout i hlavní role. Oficiálně to zatím nikdo neoznámil, ale těžko si představit důvod, proč by se jinak do projektu pouštěl. Leda by to byl fakt velký fanda původní hry. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace