Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Korona Tipy: Imf doporučuje desítky filmů a seriálů na Netflixu


ikona
imf
imfkorona tipymz livenetflixtipy
Svěřte se nám se svými seznamy 

Původně jsem ani neměl v plánu tenhle speciál točit, šlo jen o test softwaru a nové webkamery, ale pak jsem se nějak rozpovídal, ostatně měl jsem v plánu okomentovat svůj seznam nezhlédnutých filmů už dlouho. A takhle to dopadlo. Netflix jsem si registroval už někdy v roce 2014, když jsem přebýval v USA a přišlo mi jako dobrý nápad využít tehdejší hvězdu na poli streamovacích platforem. Tehdy nebylo jisté, zda se vůbec někdy červené eNko podívá do Evropy. A už tehdy se mi záložka My List začala plnit, protože jsem to jednoduše všechno nestíhal nakoukat.

Teď tu máte video, ve kterém v rychlosti glosuji většinu z osmdesáti položek. Mění se často a rychle. Ty zhlédnuté vyhazuji, ty blížící se pro změnu přidávám. A dost často mi v My List skončí i filmy, které znám důvěrně, ale chci mít pamatováka, že na Netflixu jsou. Ještě víc by se mi hodilo, kdyby Netflix dokázal napovídat, do kdy tam zůstanou, ale ta mírná nejistota má asi udržovat všechny ve střehu.

Korona Tipy na YouTube, ve kterých pokrýváme nejen Netflix, ale i HBOGo, Aerovod, iTunes, ale vlastně kolem dokola úplně všechno, na čem jde streamovat nebo kupovat filmy, poběží tak dlouho, jak dlouhá bude karanténa. S tím, že samozřejmě budou přibývat i MZ Live a Live Speciály. Obojí se chystáme natáčet příští týden a postupně uvolňovat. A občas možná zaexperimentujeme s nějakými sólovými zpovědnicemi, jako byla tahle. Ale jak řikám, původně to byl spíš test.

Budiž vám ale záminkou, abyste se v komentářích rozpovídali o svém vztahu k VOD platformám, resp. jeho vývoji. Kolik jich máte, jak dlouho a kolik “jednou se na to určitě podívám” titulů vám tam aktuálně plave.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace