Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje mladou Furiosu v novém Šíleném Maxovi?


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joycharlize therongeorge millermad max
Kdo by se mohl vydat do postapokalyptického pekla?  

Hollywood se zastavil. Kina se zavřela, přestalo se točit a spousta lidí teď maximálně sedí doma a doufá, že se ten současný virový průšvih co nejdřív přežene, aby mohli zase začít pracovat. Ale i filmaři mají home office a dovedou najít způsob, jak dělat alespoň něco. Třeba George Miller. Ten slibuje, že se brzy vrátí do světa Šíleného Maxe a naposledy jsme slyšeli, že by vlastní film měla dostat Furiosa. Ovšem mladší. Nový Mad Max by měl být prequel (respektive prequel čtyřky) a vypadá to, že s návratem Charlize Theron se nepočítá.

Jestli už jste to stihli oplakat, můžeme jít dál. Zatím to totiž vypadá, že si Miller možná našel docela zajímavou náhradnici, respektive pokračovatelku. Podle Variety totiž režisér pozval na casting přes Skype Anyu Taylor-Joy. Ta se naposledy objevila v romanci Emma, má za sebou Rozpolceného a brzy ji snad uvidíme v Nových mutantech. Třiadvacetiletá rodačka z Miami hrát rozhodně umí a jistá podobnost s Charlize Theron tam je. Co byste na ni říkali? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace