Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční sci-fi s Brucem Willisem nabírá posily


ikona
do_Od
akční filmbruce willishvězdasci-fi
Pokusí se Bruce Willis o comeback? 

Kdyby se mě někdo zeptal, v jakém roce natočil Bruce Willis svůj poslední opravdu dobrý film, nejspíš bych měl trochu problém. Zaprvé definujte opravdu dobrý film a zadruhé, kdo si má sakra pamatovat, jak dávno měl premiéru Looper. Každopádně téhle akční hvězdě bohužel už před pár lety odzvonilo, a byť byste asi našli herce, kteří jsou daleko starší než Willis, a stále jsou schopní točit pecky, on do téhle kategorie zkrátka z různých důvodů nepatří. Čas od času ale přece jen ještě vysvitne plamínek naděje.

Takovým plamínkem je teď i chystaná akční sci-fi Cosmic Sin. Snímek vypráví o partě vědců a vojáků, kteří musí bránit Zemi před zákeřným vesmírným druhem, jenž dokáže nakazit člověka a následně nad ním převzít kontrolu. Film je v současnosti v post-produkci, těsně před pozastavením prací však byli do vedlejších rolí oznámeni Frank Grillo, Luke Wilson a Adelaide Kane. Je to pak zejména účast Grilla, která by mohla lehce napovídat, že to třeba tentokrát fakt vyjde.

Na druhou stranu o scénář a režii se bohužel postarala dvojice Corey Large a E. J. Drake, která za sebou nemá kdovíjaké pecky, takže fakt nezbývá než doufat, že se film vyhne těm peklům, které jinak Willis v posledních letech natočil, a bude aspoň z půlky tak solidní jak Looper. Do té doby nechci o žádné nové pasti raději ani slyšet.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace