Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Nezvratný osud?


ikona
Spooner
nezvratný osud
Hororová série, ve které hlavní postavy kosila samotná smrt, se vrátí. Jaké změny nás v ní čekají? 

Nezvratný osud byl svého času v hororovém žánru velmi příjemným osvěžením. Nápad natočit slasher, v němž bude postavy zabíjet brutálními nehodami nevyhnutelná smrt, byl prostě hodně fajn a dočkali jsme se zde v tomhle směru několika velmi kreativních úmrtí. Každý nápad se ovšem časem okouká, Nezvratnému osudu kvůli tomu došla po pěti dílech komerční šťáva a série zůstala téměř deset let u ledu. Jenže žádná hororová značka nezůstane pohřbena věčně a na šestém dílu se už nějaký čas pracuje. A vydá se přeci jen malinko jiným směrem než předchozí díly.

Zatímco v minulých zářezech šla smrtka většinou po teenagerech či obyčejných lidech, kteří umírali čím dál bizarnějším způsobem, tentokrát se snímek zaměří na lékaře, hasiče či policisty. Prostě hrdiny moderní doby, kteří na místo nehody vždy přijedou jako první. Scenáristům se pak díky tomu otvírá porce pro nové nápady. Tito hrdinové z první linie totiž budou na nebezpečné situace zvyklí, takže se mohou chovat jinak, než zmatení obyčejní puberťáci. Zasazení smrtelných nehod do jejich aktuálních případů a ne pouze nesmyslných bizarností může být také hezkým zpestřením. Ne, úplná změna konceptu nás opravdu nečeká. Je ovšem sympatické, že se tvůrci snaží aspoň o menší změnu, která by ve finále mohla novému Nezvratnému osudu celkem prospět. Myslíte, že má tato značka ještě šanci uspět, nebo už je zkrátka vyčpělá?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace