Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu opět v prodeji!


ikona
Mr. Hlad
dotiskeafencyklopedie akčního filmunakladatelství xyz
Největší akční hrdinové u vás doma 

Když na podzim vyšla Encyklopedie akčního filmu, měli jsme z toho obrovskou radost. A radost jsme měli i z toho, jak hezky se prodávala a kolik z vás potěšila na vánoce. Z pultů knihkupectví zmizela knížka překvapivě rychle a dost často nám píšete, kdy bude dotisk. Tak už psát nemusíte, protože dotisku už je. Encyklopedie akčního filmu je zpátky a pokud jste ji napoprvé nesehnali, máte možnost mít ji teď. Váhat byste však neměli ani tentokrát. 

Dotisknuto bylo jen 800 kusů, takže se po nich dost možná zase rychle zapráší. Pokud tedy chcete jeden domů, objednávejte co nejdřív a ideálně přímo u Albatrosu nebo na Alze, kde knížku seženete za 319,-. Uvnitř vás čekají profily největších hvězd, režisérů a dalších lidí ze zákulisí, analýzy nejlepších a nejdůležitějších filmů, ale i fenomény, které akční žánr ovlivnily. Probíráme i klišé, typologii záporáků, nejslavnější automobilové honičky a nejikoničtější zbraně. A hlavně jsme se snažili, aby se to celé dobře četlo a podle toho, co nám píší majitelé, se to prý povedlo. 

Takže pokud si chcete doplnit zásoby knížek na karanténu, je Encyklopedie akčního filmu ideální. U dotisku jsme opravili pár chybiček a překlepů, jinak jde však o stejnou knížku jako na podzim. Encyklopedii akčního filmu pak můžete samozřejmě sledovat i na Youtube, protože videa nehodláme flákat ani během aktuální krize. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace