Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #550 o Ryanu Reynoldsovi a Pokémonech


ikona
Mr. Hlad
dark knightfast and furiousgreen lanternpikachupixarpokemonryan reynoldsvíkendový výplach
Kdo dabuje Pokémony? Jak Ryan Reynolds bojuje proti blbé náladě? A jak realistické jsou honičky v Rychle a zběsile?  

Výplach z karantény

Úvod týdne
Trilogie o Austinu Powersovi byla bůhvíproč hit. Nikdy jsem téhle parodii na bondovky nepřišel na chuť, přišla mi dětinská a většinu času trapná, ale úvod trojky je bez debat epický, protože Mike Myers do něj zlákal hollywoodskou elitu. A takhle se točil

Pokec týdne
V poslední době jste ve výplachu mohli najít videa, kde u stolu sedí a povídají si režiséři, herci, scenáristé a podobně, ale na ty dost možná nejdůležitější ještě nedošlo. Na hlavouny ze studií, ti však dostávají prostor teď.  

Dabing týdne
Pokémoni se mojí generaci tak trochu vyhnuli, ale seriál jsem párkrát viděl. Nikdy jsem se ale nezabýval tím, kdo dabuje hlavního hrdinu, takže mě celkem překvapilo, že Ashe Ketchuma mluví Sarah Natochenny. 

Srovnání týdne
U Pixarů teď asi nemají důvod slavit, protože na jejich Frčíme se moc nechodilo a kvůli karanténě zamíří rovnou na internet. Ale čtvrté Toy Story jim asi udělalo trošku větší radost, takže vlastně dobrý. A takhle se rozhýbávaly jeho storyboardy

Expert na Auta týdne
Možná vás to překvapí. Možná vám to zničí iluze o Hollywoodu a Vinu Dieselovi, ale honičky v Rychle a zběsile nemají s realitou nic společného. Alespoň to tvrdí expert na auta, který dostal za úkol rozebrat autařské scény ve filmech. 

Expert na výbuchy týdne
A aby toho nebylo málo, ony i ty exploze jsou ve filmech občas dost upravené. Fakt! Ale čas od času se objeví nějaká, která je hodně realistická a opravdová. 

Cameo týdne
V prvním Zombielandu měl skvělé cameo Bill Murray, původně ho ale tvůrci psali s tím, že se v téhle roli objeví Patrick Swayze. A mělo to vypadat o dost jinak. Jak? To zjistíte na twitteru scenáristy Paula Wernicka

Kariéra týdne
Guy Pearce je herec, ze kterého se nikdy nestala extra velká hvězda, ale v Hollywoodu platí už přes dvacet let za jistotu. A dovede zahrát prakticky všechno, jak ukazuje i tohle video, ve kterém shrnuje celou svou kariéru. 

Poezie týdne
I Ryan Reynolds se rozhodl pomoci v boji proti blbé náladě a samozřejmě tím, co je potřeba úplně nejvíc. Básničkou. A jak sám přiznává, zatraceně pitomou

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, jaké stramovací služby používáte. A naprosto u vás vládne Netflix a HBO Go. 

Dnes to bude trochu smutnější. Chtěli bychom vědět, jaký byl poslední film, který jste viděli v kinech. Do předmětu napište název a v textu se rozkecejte. Třeba jak se vám líbil nebo jak těsně před uzavřením kin jste to stihli. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace