Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neviditelný, Trollové a Emma budou od pátku online


ikona
Mr. Hlad
emmainvisible manthe hunttrollsuniversalvod
Kina se zavírají a filmy se stěhují na internet 

Do kina si nejspíš ještě pár týdnů nezajdeme a situace je bohužel podobná i jinde. V Americe se zavírají kina, Británie taky nic promítat nebude, studia kvůli koronaviru zastavují produkci a přestávají natáčet. Filmy s plánovanou letní premiérou se odkládají. Ty, co ještě neměly úplně rozjetou kampaň, můžou podobně jako Rychle a zběsile odložit premiéru klidně o několik měsíců, na druhou stranu Black Widow, která si už všechny trailery vystřílela a měla být v kinech už za měsíc a půl, to má o dost těžší. Nejhorší to ovšem mají filmy, které už v kinech jsou, ale nestihly vydělat. A už ani nestihnou. A u Universalu si řekli, že se s tím nehodlají mazat. 

Místo toho, aby se čekalo, až nákaza pomine a pak se jelo od začátku, pošle Universal svoje aktuální kinofilmy na internet. V plánu je nasadit je online a dát divákům možnost, aby si je za 19.99 dolaru a 48 hodin půjčili. Cena by se měla upravovat podle toho, z jaké země fandové přijdou, takže se může stát, že mimo USA bude jiná, ale v každém případě už 20. března se budete moci doma podívat na pecku Neviditelný, kontroverzní hororový propadák Lov a novou adaptaci klasiky Jane Austen Emma. 10. dubna navíc měl mít premiéru animák Trollové: Světové turné a ten zamíří rovnou online. 

U Universalu se dušují, že rozhodně nemají v plánu odpískat takhle všechny kinofilmy na rok 2020 a nejspíš čekají (a doufají), že se to nejhorší brzy přežene a kina se zase otevřou. Ale vůbec bychom se nedivili, kdyby se k podobnému kroku velmi brzy uchýlila i další studia. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace