Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororový Vřískot se dočká dalšího dílu


ikona
Spooner
ghostfaceMatt Bettinelli-OlpinTyler Gillettvřískot
Ghostface se vrátí do kin. Budou u toho i staří známí, nebo se dočkáme rebootu? 

Vřískot patří mezi ty památnější devadesátkové slashery, který navíc zanechal v hororovém žánru celkem výraznou stopu. Wes Craven si v této sérii dělal sympatickou legraci z žánrových pravidel, uměl je šikovně převracet a všechny díly jsou minimálně fajn hororové jednohubky. Čtvrtý Vřískot ovšem v kinech příliš velký úspěch nezaznamenal a také seriálový pokus od MTV prošuměl. Jenže samotná značka má samozřejmě pořád solidní jméno, a tak to s Ghostfacem zkusí producenti po letech znovu.

Pátý Vřískot po zesnulém Wesu Cravenovi pak převezme režijní dvojice Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, která je podepsaná pod nedávnou Krvavou nevěstou. Což je hodně sympatická volba, jež by mohla do projektu přinést zase i patřičný nadhled a snad i nějaké ty hrátky s žánrem. Zatím však není jasné, zda by se mělo jednat o reboot se zcela novými tvářemi, nebo klasické pokračování. Dosud se jen ví, že „pětka“ bude pojednávat o ženě, která se vrací do rodného města, aby zde přišla na kloub tajemným vraždám. Jo, originalita na nule, ale o neokoukané synopse v této sérii nikdy nešlo. Neve Campbell či Courteney Cox navíc nemají zrovna do čeho moc píchnout, takže minimálně vedlejší roli by se herečky asi nebránily. Myslíte si, že má tato hororová série ještě dnes co nabídnout, nebo půjde o další zbytečný návrat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace