Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #549 o Bondovi a Black Widow


ikona
Mr. Hlad
ben affleckblack widowdaniel craigjames bondmarvelno time to diesnlspider-manvíkendový výplach
Má James Bond problémy s hazardem? Čeho všeho jste si nevšimli v trailerech na Black Widow? A jaké klasiky má na kontě Max von Sydow?  

Karanténní výplach

Tipy na přežití týdne
Conan O´Brien se rozhodl taky trošku pomoct uklidnit hysterii spojenou s koronavirem, kvůli které si lidé kupují desítky kil rýže a tisíce roliček hajzlpapíru. Takže si ho poslechněte. Ten chlap ví, o čem mluví

Legenda týdne
Max von Sydow měl záviděníhodnou kariéru. Pracoval s Bergmanem i Spelbergem, objevil se v Sedmé pečeti i Hvězdných válkách. Svět opustil v devadesáti letech, ale nějakých sedm dekád na jeho talent, schopnosti a charisma spoléhali filmaři v Evropě i v Hollywoodu. Tak si ho připomeňte. 

James Bond týdne
Na bondovku Není čas zemřít si počkáme ještě pár měsíců, když to ale vypadalo, že se stihne jarní premiéra, zaskočil si Daniel Craig do Saturday Night Live. A došlo samozřejmě i na Bonda. 

Kariéra týdne
Když se mluví o králi návratů, obvykle je řeč o Johnu Travoltovi, ale Ben Affleck už má taky za sebou pár pádů na držku a velkých cest zpátky na vrchol, díky kterým má doma i pár Oscarů. Jeho nejlepší a nejslavnější role si můžete připomenout tady

Akce týdne
Nerad se dávám videa od Stuntmen React, protože jich je zkrátka hodně a okoukalo by se to. Najít si je můžete na Youtube sami. Ale když se kaskadéři rozhodnou věnovat úvodní parkourové scéně z Casino Royale, tak to tady být prostě musí. 

Easter Eggy týdne
Krom Bonda si chvilku počkáme i na Black Widow, ale než bude mít premiéru, můžete si opakovaně pouštět upoutávky a hledat tam věci, kterých jste si nevšimli a které odkazují na její comicsovou historii a další filmy. A nebo si můžete pustit tohle video a dělat něco jiného. 

Kamera týdne
Nová pixarovka Frčíme v kinech nezáří tak, jak jsme u tohohle studia zvyklí, ale za pozornost rozhodně stojí. Tohle video se však nevěnuje filmu jako takovému, ale konkrétním scénám a tomu, jak se u animáku pracuje s kamerou

Drsňák týdne
Comicsový antihrdina Spawn se do kin podíval v půlce devadesátých let a bylo to… řekněme OK na tu dobu. Jeho tvůrce Todd McFarlane slibuje už pár let novou verzi s eRkovým ratingem a Jamiem Foxxem v hlavní roli, ale ještě si na ni asi chvilku počkáme. Se Spawnem se ale můžete vyblbnout v jedenáctém Mortal Kombatu. 

Spider-Man týdne
V Disneyland Resort chtějí v létě otevřít Avengers Campus, celou sekci věnovanou marvelovským superhrdinům. Jestli se jim to povede, to zatím neví nejspíš ani oni. Jisté ale je, že u toho bude i Spdier-Man. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se vás ptali na nejlepší filmy o nákaze. Nejčastěji jste psali Soderberghovu Nákazu nebo Smrtící epidemii Wolfganga Petersona. Zmínili jste ale třeba i Perfect Sense nebo Přenašeče s mladým Chrisem Pinem. 

A dnes nás budou zajímat streamovací služby. Vzhledem k tomu, že do kin se teď nějakou dobu nebude chodit, chceme vědět, jaké streamovací služby využíváte. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace